Linda en Beau praten na over het heftige weekend

Linda en Beau praten na over het heftige weekend

Nog voordat Floor haar vertrek aankondigde bij Linda en Floor hadden Beau en Linda een gesprek.

Beau heeft namelijk gemerkt dat haar iets dwarszat dit weekend, en vraagt of dat klopt. Linda bevestigd dit en laat weten dat de opening van de klaagmuur en het gedoe met de gasten van de B&B die mee wilde eten, haar niet lekker zit. Normaal is het echt geen probleem als er gasten mee eten benadrukt ze. Het verschil met deze keer was dat Noah het pas laat kwam vragen, eigenlijk te laat. Daarnaast kon ik zijn houding diezelfde avond aan de eettafel ook niet waarderen. Ik heb gezegd dat er genoeg eten was, dus dat statement gedoe was helemaal niet nodig legt ze verder uit. Beau vertelt vervolgens dat zij ook dacht dat de gasten probleemloos mee konden eten. Een andere optie was dat zij en Noah iets voor zichzelf zouden koken. Linda geeft toe dat ze misschien een beetje heftig heeft gereageerd. Maar het gedoe met de klaagmuur heeft mij flink geraakt benadrukt ze. Beau is van mening dat je eerlijk kunt zijn naar elkaar toe maar dat het wel zaak is dat je elkaar blijft respecteren. De twee zijn nog lang niet uitgepraat en praten nog verder over het grote misverstand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *