In de toekomst wil Linda aan de Mud Run meedoen

In de toekomst wil Linda aan de Mud Run meedoen

Nog voordat Floor haar vertrek aankondigde hadden zij, Linda en Cemal een gesprek over sporten.

Linda doet de laatste tijd meer aan sport, ze zit samen met Floor en Cemal over haar sportieve toekomst te speculeren. Linda merkt dat ze steeds langer door kan gaan tijdens het sporten. Samen met Cemal bespreekt ze dan ook hoe ze een stapje hoger kan gaan, zonder een blessure op te lopen. Ze wil graag wat extra adviezen, wat betreft sport en voeding, daarom heeft ze een mail naar een personal trainer gestuurd. Cemal heeft al wel wat advies, stick to the program. Het heeft volgens hem geen zin als het niet gevolgd wordt.  Met zijn drieën komen ze erop dat een avond drinken er zwaar inhakt, als er de volgende dag gesport moet worden. Na een kwartier heb ik geen lucht meer mekt Linda lachend op. Cemal zegt tegen de twee wat hij vroeger allemaal aan sport deed, hierbij wordt onder andere de Mud Run besproken. Linda belooft dat ze daar ook aan mee gaat doen. Sportieve afspraken voor in de toekomst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:41

    eerst wil ze geen advies zegt ze tegen haar twee vriendinnetjes waar bemoeien ze zich mee en nu in ene wil ze alles onbegrijpelijk dat heet aandacht ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *