Jacco en Noah willen een bloemenwinkel in Utopia opzetten

Jacco en Noah willen een bloemenwinkel in Utopia opzetten

Jacco en Noah hebben een plan, ze willen graag een bloemenwinkel opzetten in Utopia. Daarom zijn de twee druk met de voorbereidingen. Ze gaan even kijken bij de carport, oftewel hun mogelijke winkeltje. Ze meten de hele ruimte op en bepalen waar de werkbank moet komen waar ze hun bloemen kunnen uitstallen. Ze vragen zich af waar ze de bloembollen en de vazen met boeketten zullen laten. Ze opperen het idee dat langs de wand een hoop bloemen ook heel leuk is en dan in het midden de werkbank waar ze bloemen op kunnen snijden en binden. Voor de Utopia markt willen Jacco en Noah bloemstukjes maken en met kerstdagen een kerststukje. Beiden hebben heel veel plannen voor hun bloemenwinkel en zijn enorm enthousiast en zien hun plannetje helemaal zitten. Ze hopen dat de rest daar ook zo over denkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *