Madilia en Johan praten het eerdere voorval van de klaagmuur uit

Madilia en Johan praten het eerdere voorval van de klaagmuur uit

Madilia vraagt aan Johan of hij even komt praten in de salon. Jij praat niet tegen mij begint Madilia het gesprek. Jij ook niet tegen mij reageert Johan. Madilia laat vervolgens weten dat ze het raar vindt dat hij niet meer met haar praat sinds het voorval bij de klaagmuur. Johan zegt dat hij soms een botte boer is en Madilia knikt heftig ja. Johan legt verder uit dat hij de hele situatie even tot rust liet komen omdat jij ook vriendin bent met Linda. En het is geen geheim dat Linda en ik het niet goed met elkaar kunnen vinden. Madilia knikt en zegt dat ze het niet zo leuk vond dat Linda op de klaagmuur werd gezet en er belachelijk mee werd gemaakt. Maar we hebben hem nu wel weer mooi gemaakt met een hartje en een cupcake, klaagmuur 2.0 vervolgd ze trots. Johan vertelt dat hij het wel best vindt zo.  Kleine boef zegt hij nog terwijl ze elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:57

    Zo meteen moet Madilia kiezen tussen Johan of Linda.
    Als ze daar maar niet intrapt om Linda in de steek te laten
    Johan is een gemeen kereltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *