Billy wil de verantwoordelijkheid terug over de bar

Billy wil de verantwoordelijkheid terug over de bar

Deze ochtend bespreken Billy, Noah en Romy de rommel op de bar. Sinds kort is er een duidelijk schoonmaakrooster gekomen en hebben een aantal bewoners taken toegewezen gekregen. Zo zijn Demi en Fay verantwoordelijk voor de bar. Maar volgens Billy zou het beter zijn als iemand anders deze taak overneemt. Ik zou weer graag de bar iedere dag opruimen, want hoe het er nu uitziet, kan niet door de beugel voegt ze eraan toe. Daarbij kan ik het geld goed gebruiken. Noah is het met Billy eens en stelt voor dat de bar twee keer op een dag gecheckt moet worden. Ook Romy is blij met Billy haar voorstel. Romy is ook al verantwoordelijk voor de woonkamer maar ruimt vaak ook nog de bar op, aangezien er amper naar omgekeken wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Kwant at 09:25

    Ach dan heeft Billy weer vrij spel om in het geniep te drinken en de andere de schuld te geven of net doen of er niets aande hand is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *