Gaat het Floor lukken onopgemerkt Utopia te verlaten?

Gaat het Floor lukken onopgemerkt Utopia te verlaten?

Floor is al vroeg wakker en met Madilia bespreekt ze haar plan om stiekem Utopia te verlaten. Natuurlijk moet ze al haar spullen wel inpakken, zonder dat de bewoners het doorhebben. Als niemand in de badkamer staat, stopt ze snel al haar doucheproducten in een handdoek en met Madilia snelt ze de loods uit. De twee lopen vervolgens samen naar de suite. Gelukkig is Demi net opgestaan en maakt ze zich klaar om richting de loods te gaan. Als Demi is verdwenen, begint Floor met het inpakken van de spullen. Madilia staat ondertussen op de uitkijk en controleert of er geen andere bewoners richting Floor haar slaapplek komen. Als alle spullen zijn ingepakt, komt Floor bij de moeilijkste taak onopgemerkt al haar spullen naar de poort brengen. Moedig brengt ze een grote tas met spullen richting de uitgang van Utopia. Bas en Cemal kijken even verward toe naar het tafereel, zou de groep iets doorhebben? We komen snel met een vervolg, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeanne at 19:29

  Floor hoorde in Utopia niet thuis dat heb ze inmiddels ervaren, Floor is intelligent en geleerd aan de universiteit. Ze heb het heel slim gespeelt en besproken met haar vaste vriendinnen en haar actie is voor 100procent geslaagd. Jeroen een goede vriend heb haar opgehaald en hebben gezellig op een terras gezeten en bij gekletst. Wens Floor en Jeroen buiten dat Utopia een gezellige tijd samen en hoop nog veel van deze 2 kanjers te .

  • Else at 13:27

   Afgesproken met Jeroen die in Utopia zat, heeft hij haar opgehaald, of een andere Jeroen?
   Ik begrijp wel dat zij in haar situatie die poespas ontwijkt van het afscheid nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *