Linda, Floor en Madilia overleggen hoe Floor ongezien Utopia kan verlaten

Linda, Floor en Madilia overleggen hoe Floor ongezien Utopia kan verlaten

Hoe gaat Floor Utopia onopgemerkt verlaten? Dat is de vraag die Floor, Madilia en Linda op bezighoudt. Op dit moment heeft Floor een klein aantal spullen al bij de poort gezet, maar Cemal en Bas hielden haar nauwlettend in de gaten. Het plan moet dus veranderd worden. Met z’n drieën overleggen ze dan ook fluisterend hoe ze de rest van de bewoners kunnen afleiden.Na het overleg van de dames lopen ze weg alsof er niets aan de hand is. Linda roept Billy, Bas en Beau bij zich om een probleem te bespreken. Wat ze niet weten is dat Linda dit doet om ze af te leiden van Floor. Ondertussen rennen Floor en Madlia met de laatste spullen van Floor richting de loods. Lukt het de blondine dan toch om ongezien weg te gaan? We komen er zo op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *