Johan helpt een handje met de bouw van een wensput in Utopia

Johan helpt een handje met de bouw van een wensput in Utopia

Romy, Jacco en Billy zijn al twee dagen bezig om een wensput te bouwen in Utopia. Romy en Billy staan samen om de put heen en hebben echt hulp nodig. Gelukkig is daar Johan. Hij geeft de twee dames taken, zo kan de put vrij snel afgemaakt worden. Doordat er leiding wordt gegeven door een professional loopt alles flexibel.  Er moeten balken gezaagd worden. En Johan geeft natuurlijk de ordes en laat de dames de balken dragen. Als laatste wordt de put gevuld met cement. Het bouwproject van Romy is dan toch eindelijk geslaagd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *