Madilia en Linda houden het vertrek van Floor zo lang mogelijk geheim

Madilia en Linda houden het vertrek van Floor zo lang mogelijk geheim

Als Floor stiekem Utopia verlaten heeft lopen Madilia en Linda terug richting de schommelbank. Vooral Madilia heeft het moeilijk met het vertrek van Floor. Het kan toch niet waar zijn zegt ze met een trillende stem. Linda slaat vervolgens een arm om haar heen en zegt dat ze zo normaal mogelijk moeten doen. Voor Madilia is dit moeilijk. Dit omdat ze vecht tegen haar tranen. Ik hoop dat ze thuis de antwoorden en de rust vind die ze zoekt gaat Linda verder. Daarna spreken de twee een laatste videoboodschap in voor Floor. En dringt de harde realiteit tot ze door, ze zullen het nu zonder Floor moeten doen. De rest van de groep heeft nog altijd geen idee dat ze op dit moment met een bewoner minder zijn. Linda en Madilia hebben met Floor afgesproken om zo lang mogelijk te doen alsof Floor er nog is. Hoelang zal het duren voordat de groep iets door heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joes at 23:10

    liefde is geven en nemen, maar niet als je met een ander hebt liggen wippen. ze heeft zelf gezegd dat ze sex heeft gehad met jeroen. dus hij doet heel normaal en hoeft haar niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *