Demi en Fay ervaren een bijzonder en emotioneel moment

Demi en Fay ervaren een bijzonder en emotioneel moment

Demi en Fay hebben na lang wachten het as van hun oma binnengekregen. De tweeling maakt as kettinkjes en doen als eerbetoon de as van hun eigen oma in de ketting. Dit is een emotioneel moment voor de twee. Demi en Fay balen er wel van dat hun vader hier niet bij kan zijn. Anders kon hij dit doen zegt Fay droevig. Tot verbazing vindt de tweeling een haar tussen het as. Ik hou van je oma zeggen de zusjes. En doen de kettinkjes bij elkaar om en huilen uit op elkaars schouders. Nu is oma voor altijd bij ons Snikt Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 13:23

    Mooi hoor. (maar NU is relatief, dus NU is het fijn om dit kettinkje te dragen…dat hoeft niet meteen een heel leven…er komen ook andere dierbare mensen in hun leven, man, kinderen….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *