Hoe reageren de bewoners op de komst van José?

Hoe reageren de bewoners op de komst van José?

José is vanmorgen als nieuwe bewoner in Utopia gekomen. Inmiddels is ze er alweer even en er wordt dan ook over haar gesproken. Hoe reageert de groep op de komst van José?  Nadat de inwoners kennis hebben gemaakt met José neemt Cemal haar mee voor een rondleiding. Ondertussen bespreken de overige bewoners hun eerste indruk. Vooral Billy is heel enthousiast over de 57 jarige nieuweling. Ze laat weten dat ze een goed gevoel heeft bij haar. ok Romy is door het dolle heen. René noemt José een mooi verjaardagscadeau. Terwijl José nog door de loods loopt gaat de rest van de bewoners verder met de orde van de dag. Denk jij dat José goed in de groep past?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *