René is vandaag jarig!

René is vandaag jarig!

Het is vandaag een extra leuke dag voor René, hij is namelijk jarig vandaag! Hij is vandaag 39 jaar jong geworden. De jarige job was vanmorgen alweer vroeg wakker en Cemal kwam hem uiteindelijk zijn verjaardagspost brengen. René neemt de post in ontvangst en gaat enthousiast door zijn brieven. Veel tijd om zijn post te lezen heeft René niet want de toeter gaat af. René hoort deze niet maar al gauw wordt hij gehaald met het nieuws dat er een nieuwe bewoner is. Wat een mooi cadeau roept René blij. Nadat René José heeft ontmoet maakt Linda een ontbijtje voor de jarige en zingt de groep voor hem. Het is een mooie verjaardag dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *