Johan en Cemal krijgen verzoeken om een lapdance uit te voeren tijdens Ladies Night

Johan en Cemal krijgen verzoeken om een lapdance uit te voeren tijdens Ladies Night

Vandaag hebben Johan en Cemal flink wat mailtjes binnen gekregen voor hun evenement Ladies Night, negen om precies te zijn! Trots kijken de twee naar het beeldscherm en lezen de mailtjes door. Naast aanmeldingen voor het evenement zelf, wordt ook de vraag gesteld of de bezoekers een lapdance van een van de heren kunnen verwachten. Ga je dat echt doen vraagt Billy verbaasd aan Johan. Johan kan wel om de mail lachen en haalt zijn schouders op. Billy leest mee met de andere mails en kan niet geloven dat zulke vragen gesteld worden. Kan er ook op Johan geboden worden? leest ze hardop voor uit de mail. Billy kan hier niet bij met haar hoofd. Waarom willen ze dit allemaal? roept ze dan ook uit. Lachend merkt Johan op dat ze gewoon een tikkeltje jaloers is en vrolijk gaat hij verder met het lezen en beantwoorden van de mails.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *