Er is een hoop discussie ontstaan over de begroting van het evenement Ladies Night

Er is een hoop discussie ontstaan over de begroting van het evenement Ladies Night

Johan wil graag een podium bouwen wat voor meerdere evenementen gebruikt kan worden. Billy en Romy vinden het een heel slim idee. Het is één keer een investering, maar daarna kun je het podium voor elk evenement gebruiken en hoef je er nooit meer eentje te huren laat Billy enthousiast weten. Chipp vindt het op zijn beurt een heel leuk idee en snapt ook dat het podium meerdere keren gebruikt kan worden. Maar daar hebben degene die de Ladies Night organiseren niet zoveel aan. Jullie maken dan de kosten voor het podium maar pakken de winst ervan niet mee. En dat is natuurlijk niet helemaal eerlijk legt hij verdder uit. Beau vraagt wat later aan Cemal of het klopt dat er een kapper begroot is voor het evenement. Cemal laat weten dat dit inderdaad het geval is. En hier is Beau het totaal niet mee eens en dat laat ze weten ook. Cemal is van mening dat als er 2000 euro winst gepakt kan worden op de Ladies Night, die 125 euro voor de kapper niet zo erg is. Beau blijft erbij dat ze het echt niet nodig vindt. Bas en Johan komen ook bij de computers staan en zij doen ook hun zegje. De discussie is hiermee nog niet afgelopen… Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *