Billy wil met José samenwerken, een nieuwe invulling van het penthouse lijkt geboren

Billy wil met José samenwerken, een nieuwe invulling van het penthouse lijkt geboren

Jacco laat José het bed van Floor zien hier mag de nieuweling slapen en samen maken ze de ruimte schoon. Terwijl Jacco aan het stofzuigen is komt Billy binnen lopen. Mag heel even die stofzuiger uit? Ik wil José een vraag stellen zegt ze tegen Jacco. Billy wil onder het penthouse bij de B&B, workshops geven. En denkt aan schilder workshops, kettinkjes maken en andere workshops. Wil je dat met me doen? Dan kunnen we er elke dag mensen laten komen vervolgd ze enthousiast. Op dit moment is de B&B namelijk maar twee dagen per week bezet vervolgd ze. José stemt in met Billy waarna de twee elkaar een high five geven. Ik weet nu al dat ik er gezeik over krijg maar uiteindelijk ben ik de eindbeslisser in het penthouse benadrukt ze. Hoe zal de groep daarop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:45

    Onze directrsche heeft het alweer uitgemaakt pas voor haar op. Maar ik neem aan dat als je binnen komt Utopia al volgt dan weet je toch waar je in verzeild raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *