Johan verkleed zich als vrouw

Johan verkleed zich als vrouw

Omdat Ladies Night bijna is mag Madilia Johan omtoveren tot een vrouw. Deze actie is een soort promotie voor het evenement want Madilia neemt alles op voor haar vlog. Ik ga meemaken wat jullie allemaal ondergaan om er zo mooi mogelijk uit te zien op ons evenement zegt Johan tegen de vlogkijkers van Madilia. Zodra Johan zijn pruik opzet is de sexy Johanna geboren. Heb je een vriendje vraagt Madilia aan Johanna. Nee, ik ben single reageert Johanna. Madilia en Johanna maken nog even een toepasselijke selfie met duckface, waarna zij kennismaken met de overige bewoners. Hi poes zegt Johanna dan tegen Billy. Zodra Billy Johan ziet schrikt ze zich rot, je bent net een wijf voegt ze eraan toe. Johanna en Madilia lopen daarna nog een rondje om de reacties van de andere bewoners te filmen. Je kunt maar ergens mee bezig zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *