Ivan en Nicole hebben geen relatie meer

Ivan en Nicole hebben geen relatie meer

Het ging al een tijdje niet goed tussen Ivan en Nicole. En zojuist hebben de twee er een gesprek over gehad. Wel met een drastisch besluit.

Ivan geeft aan dat hij Nicole geen pijn doen, maar vertelt naar eigen zeggen dit wel steeds te doen. Het lijkt hem verstandig om een einde aan de relatie te maken. Nicole lijkt ook overtuigd wat mij betreft is het nu gewoon klaar.Nicole snapt niet zo goed wat Ivan van haar wil. Ivan zegt dat hij de relatie wel degelijk serieus heeft genomen. Het spijt hem dat Nicole daar anders over denkt. Nicole heeft het idee dat Ivan aan de relatie begonnen is terwijl hij er eigenlijk helemaal geen zin in had. Ook vraagt Nicole zich af waarom hij steeds over de toekomst begint. Ivan antwoordt als ik ergens aan begin dan ga ik er 100% voor.  Nicole vindt dat zij beter verdiend. Zij zegt: Dan is het toch gewoon klaar? Ivan knikt en zo komt de relatie tot een einde. Nicole brengt vervolgens verslag uit aan LauraB. Die snapt er ook helemaal niets van. En zeker omdat hij afgelopen week nog leuke dingen voor haar geregeld had. Ja het is allemaal lucht antwoordt Nicole. Ze vindt Ivan maar een eikel. En dan vraagt hij aan mij of ik er op een volwassen manier mee om wil gaan.  Ook heeft ze het gevoel dat Ivan zelf de moeilijke gesprekken aanging. Zodat zij het dan uiteindelijk zat zou worden en op die manier het hun relatie niet hoefde te verbreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 17:05

  Dat had ik toch niet verwacht. Hard ineens: een einde aan de relatie.
  Beiden zullen toch wel hartenzeer hebben, want zowel bij Ivan als bij Nicole waren de gevoelens echt. (zover ik het kan en kon beoordelen). Hier speelde puur het cultuurverschil.

  Jammer er moesten concessies gedaan worden. Nicole deed dat, maar Ivan volgens mij niet. En dat Ivan’s thuisfront het niet met de relatie eens was, speelde hem natuurlijk ook parten.

  De laatste grote fout was dat Nicole, Ivan’s brief voorlas en zo was heel Nederland getuige van de inhoud van Ivan’s brief. Dat is natuurlijk ENORM fout, ook een Nederlandse man zou hier beslist niet blij mee zijn geweest.

 2. David Brigham at 13:38

  Wow, toch nog! Lang gehoopt, toch gekomen..
  Ik stel voor dat we 15 februari voortaan als Nationale Dump-Your-Looser Day gaan vieren, een stuk nuttiger dan die zoetsappige Valentijnsdag (met al de daaraan verbonden commerciële en emotionele chantage!). 🙂
  Laten we hopen dat beiden nu gaan opbloeien (hij met z’n sport, zij met haar huisje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *