Ivan’s houding naar Nicole…..

Ivan’s houding naar Nicole…..

Raar hoe Ivan zich juist op Valentijnsdag naar Nicole toe gedraagt! Tja daar snap je helemaal niets van!

Laatst had Ivan voor Nicole een vervroegd Valentijnscadeau  georganiseerd. (zie de link naar dit artikel onderaan dit bericht) dit was echt een super lief gebaar. En nu negeert hij haar! En dat juist op Valentijnsdag, de dag voor verliefden. Nicole snapt er dan ook totaal niets meer van. Afgelopen nacht werd ze door Ivan “vriendelijk” verzocht om naar haar eigen bed te gaan! Desondanks heeft Nicole vanochtend toch nog een gedicht voor Valentijn op Ivan’s bed gelegd. Zijn reactie hierop was: “mooi gedicht”.

Ze bespreekt dit alles met LauraB, aan wie Nicole vraagt wat haar mening is over het rare gedrag van Ivan. Nicole vertelt LauraB dit gedrag van Ivan niet te kunnen begrijpen. Het ene moment is hij super lief voor haar en op een ander moment wordt ze totaal door Ivan genegeerd. Feitelijk wil Nicole niet over deze problemen praten, maar oppert in het gesprek met LauraB dat het eens tijd wordt, dat ze een keertje goed boos op Ivan wordt! LauraB oppert:”Ik zou het gewoon tegen hem zeggen, doe eens normaal, ik ben geen hond joh”, “Ja maar als ik dat doe wordt het breed uitgemeten, en daar heb ik geen zin in”, vervolgt Nicole.

Zou Nicole dit rare gedrag van Ivan nog lang kunnen accepteren/tolereren, of is dit het begin van het einde van hun relatie? Wat denken jullie?

nicole - ivan

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. lena at 11:55

  Hij respecteert nicolle wel degelijk. Het probleem is alleen hij heeft nooit een echte relatie gehad. Nooit verliefd geweest. Heeft sexuele drang die hij niet kan uiten. Dus ja de ballen worden wat zwaar gaat zich irriteren. Maar hij is echt wel een goede jongen. En ja ramadan duurt nog wel effe. Dat is pas juni juli … maar onthoudt zich nu ook van de sex uit respect voor zichzelf en zijn familie. Dat vind ik wel netjes. Zouden ze een voorbeeld aan kunnen nemen.

  • anneke g at 12:56

   Ben het helemaal met je eens de andere bewoners hebben jeuk zoals iemand het ooit heeft genoemd maar hou rekening mee dat de familie dit ook ziet (daar zijn ze te dom voor)

  • David Brigham at 13:29

   Zoals jullie toch zouden moeten weten draait het bij vrouwen niet om seks maar om attentheid 😉 — en juist op dat laatste punt schiet Ivan (nu) tekort. Nou ja, alle mannen daar eigenlijk, het is meer een kwestie van het zich allemaal gemakzuchtig laten aanleunen wat de needy dames ze voor de neus laten bungelen… Dus voor Ivan’s onthouding heb ik volledig respect (een stuk meer dan voor al dat gevoos door de anderen), maar dat is niet de relevante zaak hier, het is zijn horkerigheid (idem voor Gio, Joey, Wilco, ook allemaal lompe lieden die eigenlijk niet echt een relatie willen en de naive-romantische dames gebruiken).

 2. elisabeth at 11:06

  gewoon eens het respect afdwingen het zal haar niet lukken zij moet toch weten dat je nooit iets meer word voor hem gewoon dumpen en je zelf in eren houden gewoon doen meisje wat er met de paplepel in gegoten is verander jij toch niet

 3. fred at 09:40

  Helemaal mee eens Jan, die Ivan heeft zo zijn eigen denkbeelden. Deze mensen hebben hun eigen geloof en kijk op dit leven. Dus…. zoek een vrouw die bij dit geloof en denken past.
  Nicole, sterkte er mee

 4. mikey****** at 09:37

  Misschien is Ivan zich aan het voorbereiden op zijn ramadan…dan kan ze 6 weken helemaal niets van hem verwachten en op het einde wanneer het echt zwaar wordt zelfs en grauw en gesnauw….heeft iemand daar wel eens aan gedacht?
  ik weet niet wanneer dat precies is, maar dat zou een reden kunnen zijn…
  Of hij had op dat moment zo’n seksuele drang dat het beter was dat ze weg ging…want ondanks dat het een hork is…hij respecteert haar wel.

  • anneke g at 12:52

   Kan ze heel lang wachten want de ramadan is pas 18 juni tot 11 juli
   Dat ze elke keer naar hem terug gaat is omdat er niemand anders is

 5. Jan at 08:53

  Dat is nu het probleem bij die ivan hij denkt dat hij de baas kan spelen over een vrouw en dat hij alleen kan bepalen wat er moet gebeuren. Rare opvoeding heeft die jongen gehad. Zo snel mogelijk afscheid van nemen. Durf hij ook nog over een huwelijk te praten. Bij hem krijg je maar een recht en dat is het aanrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *