Een verrassing voor Nicole

Een verrassing voor Nicole

Ivan is druk bezig gewest met een een verrassing voor Nicole. Een vervroegd valentijn cadeau?

Eerder vandaag hebben Ivan en Bjorn een gesprek gehad waarin romantische plannen werden bedacht. Bjorn stelde voor een soort speurtocht te maken en Ivan vond dat wel een goed idee. Niet veel later gaan de heren dan ook aan de slag om de liefdes speurtocht uit te zetten. Als alles gereed is gaat Ivan samen met Nicole op pad. Maar eerst krijgt Nicole een brief met hierin zijn waarderingen tegenover Nicole. Ook staat erin hoe de speurtocht zal werken, door middel van envelopjes met hints zal Nicole bij haar uiteindelijke verrassing terecht komen. De twee lopen gezellig over het Utopia terrein tot ze uiteindelijk in de loods terug komen. Daar hangen heel romantisch ballonnen en is het tijd voor cadeautjes! Nicole krijgt verschillende dingen zoals een horloge. Heeft Ivan toch weer even goed zijn best gedaan voor zijn “liefde”!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Rachel at 10:36

  Ik wil ook zn cadeau versturen naar iemand met die haartjes ballonnen enzo weet iemand ofkan ik een reactie krijgen waar Ivan dat besteld heeft want wil die zelfde hart ballonnen… Wie kan mij hier mee helpen?

  Rachel

 2. adriana46 at 23:32

  Ach ik wil geen vooroordeel plaatsen. Ivan als persoonlijkheid, binnen Utopia, mag ik wel. Hij is een personage die toch wel hard werkt. Dat concludeerde ik gisteren toen hij nog werkzaam was, na het eten, in de gym. Hij spoort de andere Utopianen vaak aan (in de goede richting). Ja ik mag hem wel.

  Natuurlijk zit Ivan tussen twee vuren in. Nicole is ook een sterke persoonlijkheid. Dat hij daar echt verliefd op is kan dus ook echt waar zijn. In zijn cultuur gaan ze niet zo “charmant” om met vrouwen als de “heren” in onze cultuur. (Helaas zijn de Nederlanders tegenwoordig niet meer die charmante “ridders” van vroeger, dus onze mannen zijn aan het “uitburgeren”).

  De speurtocht van Ivan (wel of geen werk van de regie) is erg leuk en ook romantisch! Wat leuk voor Nicole en wat een gave cadeaus! Royaal gebaar van Ivan, waarmee hij toch zijn liefde voor Nicole toont! Super. Wens deze twee tortelduifjes een fijne Valentijn.

 3. den steuker at 19:54

  Wat doorzichtig van de regie.Willen het imago van Ivan een beetje oppoetsen.Kan me niet voorstellen dat hij dit ooit zal doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *