Een kort centraal met een boze Chris

Een kort centraal met een boze Chris

Het is weer tijd voor een centraal, dit keer een kort centraal. Wat al snel eindigt in een discussie en een boze Chris…

Wel hebben we de punten die besproken zijn kort en bondig voor je op een rijtje gezet:
– Er is weinig animo voor valentijn in Utopia. De groep besluit om het af te blazen.
– De groep gaat zelf wel iets leuks doen met elkaar op Valentijnsdag.
– Laura B en Gabriëlle zijn bezig met het organiseren van een 80’s & 90’s party.
– Gabrielle wil 1x per week een roti-avond organiseren. Mensen van buitenaf kunnen dan komen eten.
– Er komt een amusementsorkest spelen tijdens carnaval. Ze spelen een mix van carnavalhits en modernere nummers.
– Het darttoernooi wordt weer georganiseerd.
– Colinda en Gaby gaan door met hun crèmes. De eerste spullen zijn besteld.
– 17 februari komt er een koor zingen in Utopia.
– Degene die de horecakeuken gebruikt moet ervoor zorgen dat de plek weer netjes wordt achtergelaten.
– De B&B gaat aankomend weekend weer draaien.
– De tattooshop is een succes! Er zijn al vele aanvragen binnen.
– Joey wil technische instituten gaan benaderen om zo meer te leren over duurzaam ondernemen. Hij wil een wedstrijd gaan uitschrijven.
– Laura vertelt dat haar hoodies over twee weken binnenkomen.
– Er is € 7000,- in kas.

Daarna barst er een discussie los, het gaat over duurzaamheid. Chris begint over duurzaamheid en pakt het puntje waar Joey over sprak er even bij. En geeft aan dat de groep in zijn ogen te veel vlees eet. Als snel komt er veel weerwoord en velen zijn het niet eens met Chris. Dan komt ook nog de kachel aan het bod, een gevoelig puntje blijkt al snel. Gio vertelt dat hij bezig is geweest om alle gaten te dichten zodat er minder rook in de kamer zal zijn. Over vier dagen kan hij het gaan testen. De rest van de groep is blij, maar Chris niet. Chris blijft bij zijn punt dat de kachel voor meer dan € 400,-  opgeknapt moet worden. Hij staat hier alleen voor en Gio krijgt dan ook een groen licht om de over 4 dagen het vuur weer aan te steken en te testen. Chris reageert kwaad en loopt weg. Hij is het er duidelijk niet mee eens. Het einde van het centraal komt al snel omdat alles rumoerig verloopt, Chris blijft immer door mopperen… Hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 12:45

  ze willen wel de luifel uitbreiden , tegen de loods aan , maar denken niet verder na , dat het gevaarlijk is met dat frituurvet , als dat vlam vat staat de hele loods ook in de hens , maar de kachel is ook gevaarlijk en daar willen hun geen geld aan uitgeven , moet chris zelf betalen om het goed te krijgen , daar staat de bv voor en als chris het moet betalen , iedereen profiteert ervan mee , moet de bv betalen en de brandweer moet ff langs gaan , trouwens de bewoners zijn toch al dom bezig , ze denken aan geld , maar aan hun eigen gezondheid denken hun niet eens . ik zal je wat vertellen , mij gezondheid is mij alles , als ik daar had gezeten , had ik mij punt wel gemaakt . hoop dat de brandweer dit leest , ze zijn niet goed bezig daaro . en de warenwet mag ook nog wel ff langs gaan , voor hun eigen bestwil . ik moet eerlijk zeggen , vanessa is een kanjer , wat zij allemaal geregelt in de 1tje , alles mooi schoon , goed geregelt alles zoals het hoort , order in de loods , petje af voor haar , nu hebben hun een raad , wat niks te weeg brengt . het is nog een rotzooi en onrust daaro . en dat deed vanessa alleen de boel in en op order zonder raad . en trouwens waar is boer willem met zijn groente die zie ik helemaal niet meer , jammer , en boer john zie ik ook weinig . jammer hoor . het is jammer dat ik de borg niet op kan brengen , ik had daar graag geweest daaro , had ik het toch anders aangepakt daaro , waren hun niet blij mee geweest en mischien was ik dan na 4 dagen weggestemt , maar ik had wel mij punt gemaakt , of mischien vinden hun dat wel fantastisch , kan ook nog , haahahahahahahaahhahah

 2. Ladybug at 00:24

  Ben ik nou naïef? Als er een gevaarlijke kachel staat zal de regie van Utopia toch wel ingrijpen?
  Al is Chris geen vlotte prater, alles wat hij zegt is recht voor de raap en dat mag ik wel. Ik snap heel goed dat hij zich niet bij de groep voelt horen want zijn mening wordt nooit gewaardeerd of serieus genomen. Ik ben het helemaal met Anna eens. Ik vertrouw Mark ook niet.Het is nooit goed om één persoon over het geld te laten gaan. In iedere vereniging of stichting is altijd een 2e penningmeester en zo kun je elkaar controleren. Maar ja…Gio is door Mark er buiten gezet en de groep keek toe en vond het wel best.
  Even heel iets anders: hoe zit het eigenlijk met sancties voor Patrick na die aanvaring met Wilco? Daar hoor en zie ik niets meer van.

 3. Ton at 23:44

  Mocht er iets gebeuren zolang de kachel niet is goedgekeurd door de brandweer
  Stel dan de bewoners verantwoordelijk uitgezonderd Chris
  .

 4. Denise at 13:07

  Overal geld aan uitgeven,maar geen geld geven voor de kachel telaten reparere?Vraag me eigen nu ook welaf sporen ze daarwel!! Net zo goed hoe die colinda hem behandeld bah bah. trouwens gio was altijd wel me favoriet, MAAR JAMMER DAT TIE ZOIS VERANDERD!!CRIS KAN APART ZIJN OOK.VINDT HEM ECHT EEN KEIHARDE WERKER,!!KAN OP DIT MOMENT NIET AANGEVEN WIE NU MIJ FAVORIET IS.kwa bepaalde punten ga ik op dit moment voor cris…ben het hier met alle eens die kachel moet gewoon gemaakt worden!!!

 5. anna at 05:36

  Wat was er nu weer niet netjes om het niet te plaatsen was het het woordje lijppo’s? voor de rest wat ik geschreven hebt was de waarheid! maar dat is zeker niet te pruimen voor jullie!

  • David Brigham at 10:53

   Soms is er wat vertraging — in mijn ervaring vooral als je zelf een type-foutje maakt in je naam of email (dan ziet het systeem je als een nieuweling), maar dat betekent niet dat je bericht verworpen is. Je bericht zie ik hieronder staan.

 6. anna at 05:32

  Ik vind dat Chris op veel tegenstand stuit terwijl dit echt noodzakelijk is en dan die Mark die denkt ook dat hij de machtigste is word tijd dat hij uit zijn ”functie” word gezet,dan even over Colinda wat een misselijk wijf om zijn mosselen niet mee te koken denkt óók dat ze heel wat is [ja dat is ze ook op een negatieve manier] en Gio in zijn nadeel veranderd! Dus als je een keiharde werker bent zoals Chris pies je naast de pot bij die LIJPO’S….

 7. den steuker at 20:45

  Snap dus niet dat hier niet professioneel naar gekeken wordt.Kan nl.een levensgevaarlijke situatie opleveren.De gunfactor bij het uitdelen van projecten is grootGiorgio wordt hoe langer hoe irritanter met zijn. Gebagitaliseer.

  • adriana46 at 23:45

   Den Steuker, dat ben ik 100% met je eens. Ik vind de situatie, rook binnen en dan nu alles afdichten….. ( ?? waar blijft de benodigde ventilatie….??), levensgevaarlijk! Dit kan leiden tot een koolmonoxidevergiftiging. Ik gaf Chris al direct (een paar dagen terug) gelijk dat hij niet met de situatie accoord gaat. Ik zou in deze situatie ook niet in de loods willen slapen.

   Koolmonoxide is een sluipmoordenaar. Je slaapt in…. en ja….. je wordt niet meer wakker!

   Kijk maar eens op de site

   (even zelf de w w w ervoor zetten)
   .brandweer.nl/brandveiligheid/veilig_wonen/koolmonoxide/

   Als je dit doorleest dan kun je concluderen dat de situatie in de loods gevaarlijk is. Ik kan het ook niet begrijpen dat ze vanuit de regie hier niet naar laten kijken. Wij willen toch via de livestream geen getuigen zijn van de dood van de inwoners 🙁

   • Denise at 01:19

    Nou adriana46 ik in iedergeval niet; vindt trouwens dat cris op veel punteb wordt tegen gewerkt..Kan daar met me pet niet bij..zal me ook niet verbazen;dat ook hij er op denduur ook uitgestenp gaat worden!!!Er wordeb veelste veel groepjes gevormd , wat totaal geen utopia meer is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *