De nieuwe blauwe kamer officieel geopend.

De nieuwe blauwe kamer officieel geopend.

Een ware happening! Joey en Giorgio mogen de nieuwe blauwe kamer openen.

Joey en Giorgio zitten samen te wachten tot ze worden opgehaald. Wij zien ze enthousiast naar beneden springen, als ze worden geroepen door LauraB en Naomi. “waar zijn jullie maskers” wordt gevraagd. Gio zet keurig netjes zijn masker op, maar in de hectiek is er geen masker voor Joey. LauraB lost dit op, door heel charmant haar handen voor Joey’s ogen te houden en zo mee te lopen naar de ingang van de nieuwe “blauwe kamer”. Die plek waar dus nu de nieuwe tweepersoonsbedden staan.

De sfeer is vrolijk en ontspannen en tijdens de gemaskerde wandeling naar de nieuwe blauwe kamer wordt er veel gelachen. Naomi en LauraB geven Joey en Gio opdracht beiden hun linker hand uit te steken.

Dan wordt het masker van Gio verwijderd en LauraB haalt haar handen voor Joey’s ogen weg.

De heren zijn beiden zéér enthousiast en wij horen woorden van “amazing” “amazing” en wij zien de heren met een glimlach van oor tot oor! Leuke beelden, waarvan hier enkele foto’s zijn toegevoegd.

LauraB kondigt aan: “de Grand Opening van onze kamers”.

Dan dient het lint te worden doorgeknipt (zie de foto van dit bericht). En dat gaat uiterst moeizaam, hij knipt niet. Oei, merken de dames op: “dat is een voorteken”….. Uiteindelijk lukt het en is het lint doorgeknipt. LauraB zegt dat ze een klein slaapkamerfeestje hebben om de blauwe kamer in te wijden. De stellen kussen elkaar enthousiast.

En zoals jullie zien op de foto, is het werkelijk een prachtig gezicht, het nieuwe “liefdesnestje” ziet er uiterst charmant uit. Wat vinden jullie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 10:56

  Ik vind het niks dat de stelletjes nu een eigen super-kamer hebben, en de alleenslapers op die rottige vide moeten. Dat had andersom gemoeten.

  • adriana46 at 11:38

   David, die mening deel ik helemaal met je. Het is inderdaad belachelijk te noemen. Zo luxe die ruimte die de stelletjes nu hebben! Het lijkt warempel wel een “bruidssuite”. (Binnenkort wordt het daar natuurlijk ook minder ruim, want het volgende tweepersoons bed is waarschijnlijk al in de maak….. Colinda met ….. zou Wilco kunnen zijn of…… en natuurlijk ook nog in diezelfde ruimte 🙂 een tweepersoonsbed voor Ivan en Nicole. Ach zoals onze lieveling Isabella en ook Gio ooit zeiden: “niets is wat het lijkt”….. (het fijne van deze uitspraak moet ik nog achterhalen, maar je komt het in iedere uitspraak tegen, dus het lijkt mij dat zowel Isabella en Giorgio “iets” duidelijk willen maken….?).

   • David Brigham at 13:46

    Ik denk, Adriana, dat Isa bedoelde dat tegenstelingen bewust worden gestimuleerd door ZK (ze doelde toendertijd op de diva-ruzie tussen Lot en Isa, die zij minder negatief leek te hebben ervaren als de buitenwereld). Dit gebeurt onder andere door die ‘verplichte vraaggesprekjes’ op de bankjes waardoor emoties worden aangescherpt, door wát er in beeld gebracht wordt, en hóe. Ik geloof niet in acteurs of echte scripts, maar wel in dit soort “gemasseer”. Een goed voorbeeld is de brief die Ivan ontving waarin de Lauras werden zwartgemaakt door zijn familie en die ZK *niet* had gecensureerd (express niet IMHO), waardoor veel ruzie en kampen ontstond. Dit is ook wat Rienk bedoeld zal hebben toen hij zei dat de boel van ‘achteren’ werd gemanipuleerd om ruzies uit te lokken en de boel wat spannender te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *