LauraB en Naomi bijna betrapt

LauraB en Naomi bijna betrapt

LauraB en Naomi zitten samen in de nieuwe blauwe slaapkamer, die zij dadelijk officieel willen laten openen door Joey en Giorgio.

De dames spreken hun plannen op fluistertoon door (je moet als kijker, enorm je best doen om te horen wat ze zeggen). De blauwe kamer is omgetoverd tot een gezellig plekje met hapjes, kaarsjes en drankjes “flesjes om te proosten”. En ze bespreken het lint, dat doorgeknipt dient te worden om de opening officieel te maken.

Dan ineens schrikken de dames op, want Giorgio was bijna getuige van de plannen die de dames op fluistertoon smeden. Ze vliegen op en houden Gio tegen.

3_b

Met deze foto kunnen wij jullie al laten zien hoe de nieuwe blauwe kamer eruit ziet… knus en intiem…. wat vinden jullie ervan? De uiteindelijke opening kun je hier terug vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. riet at 10:26

    Laura B, laat je niet langer opjutten door die Chris, volgens mij is hij een alcoholist, hij loopt de hele dag met een fles bier.Vandaar die idiote opmerkingen hij is gewoon ” bezopen “

  2. Denise at 01:04

    Tja maar na utopia zijb de heren de dames zoweer vergeten.dus waaron die onzin?,gio heeft zelf al aab gegeven geen vaste relatie tewillen!kwa yoej zie ik dit ook biwt zitten tusseb laurab met hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *