Post voor Gabriëlle en LauraB

Post voor Gabriëlle en LauraB

Wederom post voor een aantal bewoners uit Utopia. Dit keer voor Gabriëlle en LauraB! De dames beginnen dan ook enthousiast te lezen.

Gabriëlle zat al op post te wachten en vanmorgen was het dan zo ver! Gabriëlle opent haar eerste enveloppe en wordt al snel emotioneel. Gelukkig zien we al snel een lach als haar tranen zijn weg geveegd. Verder laat ze er weinig over los, wel is haar lens losgelaten door alle tranen van vreugde. Gelukkig wordt dat probleem snel verholpen.

LauraB  heeft ook weer aardig wat ontvangen. Ook een geboortekaartje van ene Lisa wat ze super leuk vindt. Voordat ze Utopia in ging had ze nog contact met haar maar had geen gegevens en is blij nu weer iets te horen! Joey vergezeld zijn vriendin en is ook blij voor haar. Daarna is LauraB wat minder spraakzaam en laat ook niet meer veel los. Wie weet krijgen we er vandaag nog wat meer over te horen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. adriana46 at 11:46

    Altijd fijn voor de bewoners als ze post krijgen, ze missen immers (heel begrijpelijk) het thuisfront. Ja logisch dat de emoties los komen. Zeker bij zo’n lieve vrouw als Gabriëlle.
    Gelukkig schijnt het toch goed nieuws te zijn omdat ze daarna toch lacht door haar tranen heen. Leuk ook voor LauraB het geboortekaartje, meen mij vaag te herinneren dat er ooit eens werd gesproken over een vriendin die zwanger was, maar ik kan mij ook vergissen (kan ook destijds bij Charlotte of bij Isabella zijn geweest).

    Mag LauraB nu ook verlof (kraamvisite) of enkel verlof toegestaan (regie) voor begrafenissen en bruiloften….?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *