Vergunning Utopia Ink is rond!

Vergunning Utopia Ink is rond!

Wederom post, dit keer voor Laura én Joey! Het blijkt wederom positieve post te zijn, dit keer gaat het om Utopia Ink.

Als Laura binnen is roept ze Joey erbij en begint de brief van de GGD deels door te lezen:

“Beste Laura en Joey, Naar aanleiding van uw vergunningsaanvraag en de inspectie op 15 januari ontvangt u een vergunning voor de volgende activiteiten. Het gebruiken van een tatoeage machine… ”

Dit is gewoon de vergunning Jopie! En overhandigd vervolgens een stapeltje papieren aan haar mede bewoner. Het is top he zegt Laura en Joey sluit zich erbij aan en wil de vergunning graag inlijsten. Laura vindt dat ook een goed idee en geeft Joey een boks. Één doen we in de map en één doen we in het atelier hangen aldus Joey die nogmaals de brief eens doorneemt. Beide zijn erg blij en over 3 jaar moet er opnieuw een vergunning aangevraagd worden. Ook zal Utopia Ink op de website veilig tatoeëren terecht komen. Zo kunnen consumenten bewust kiezen voor deze studio. Laura vindt dat wel top en Joey zal binnenkort de website bijwerken. Laura gaat ondertussen een mooi plaatsje zoeken in het atelier om de vergunning op te hangen. Er moet nog wel iets moois omheen aldus voegt ze eraan toe. Gewoon een lijstje kopen antwoordt Joey. En vertelt dat hij de shop een beetje heeft ingericht. Daarna gaat hij verder met het schrijven van zijn brieven voor het thuisfront. Laura gaat dat na haar post van vanmorgen ook maar doen. Zullen er veel mensen komen om een tatoeage te zetten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Tim at 18:10

  “Ook zal Utopia Ink op de website veilig tatoeëren terecht komen.”

  Hier mogen we er toch maar vanuit gaan dat dit niet helemaal in orde is…

  De minst verstandige keuze die men kan maken is een tattoo laten zetten door een van die twee.

  GGD goedkeuring krijgt overigens iedereen die een ruimte volgens de richtlijnen heeft, zelfs al zijn allebij je handen geamputeerd! Dat heeft dus niks met de kwaliteit te maken.

  De tattoo die joey overigens gezet heeft vorige week is te zielig voor woorden, en dat is dan nog onder begeleiding en toeziend oog. Worst case scenario is dit eigenlijk wel een beetje, iedereen kan toch tattooeren als die twee het kunnen? Maandje oefenen en beginnen maar!

  Ach, ik ben benieuwd hoe storm het zal lopen, denk niet dat mijn klantenkring er iets van voelt.

  Fijne dag verder!

  – Tim.

  • adriana46 at 23:19

   Tim wat een gave reactie en zoveel humor erin. Je benoemt de (trieste) waarheid met een leuke portie humor. Gaaf dat je een Tattoo shop hebt. En zoals je de reactie neerzet, kan ik eigenlijk wel concluderen dat je een professionele tatoeëerder bent. (anders zou je zeker niet op dit bericht reageren).

   De tattoo die Joey gezet heeft, heb ik helaas niet gezien. Zal dat eens terug proberen te zien in de berichten.
   Wel had ik gelezen van die (dacht Henk..) dat ze nog niet eens in staat waren om rechte lijnen te zetten.

   Adviesje voor Joey: zet een tattoo van een spinnenweb! (dat is een tatoeage, waarbij de “rechte” lijnen verder niet van belang zijn. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *