Post voor Laura

Post voor Laura

Deze morgen staat weer in het teken van een post moment, dit keer is Laura de gelukkige!

Laura ontvangt veel post, en begint gretig te lezen. Het lijkt allemaal positief te zijn want ze leest alles met een grote glimlach door. Velen lieve woorden vanaf het thuisfront maar ook van verschillende fans! Ook Charlotte heeft een brief geschreven voor Laura. Charlotte volgt momenteel de live streams ook, dus ze mag wel eens iets liefs tegen haar zeggen. Laura voegt meteen woord bij daad en zegt thnxs voor je brief schat, maar volgende maand meer sturen. Thnxs poepie! En geeft als afsluiting nog een handkus. Laura is helemaal opgeknapt door de post en we hebben dan ook geen negatief woord in haar brieven op kunnen vangen. Na deze oppepper kan de dag niet meer stuk voor haar! Mocht er een filmpje beschikbaar komen zullen we deze uiteraard toevoegen zodat je het terug kunt kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 16:19

    Ze heeft goeie kanten maar meer verkeerde . Zeker als je het roddelen weglaat blijft er weinig over .
    Jammer hoor want ik geloof dat ze als ze wil best aardig is en lief voor ouderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *