Gabriëlle is 1,7 kg afgevallen!

Gabriëlle is 1,7 kg afgevallen!

Tijd om te sporten! Arjuna de bekende personal trainer is weer in Utopia. Samen gaat hij met Gabriëlle aan de slag maar eerst is het tijd om te wegen. Hoeveel is Gabriëlle afgevallen?

Vorige week zijn er ook al vorderingen gemeten, Gabriëlle ging toen van 14o kg naar 137,8 kg maar hoeveel is het vandaag? Tijd om op de weegschaal te gaan staan, in spanning wordt er gekeken naar het resultaat. De weegschaal geeft 136,1 kg aan! Dat betekend dat ze 1,7 kg is afgevallen. Er volgt een applaus voor de sportieve bewoonster. Arjuna is ook blij met het resultaat en vindt dat Gabriëlle trots op haarzelf mag zijn. Het is echt gekkewerk voegt hij eraan toe, dat is echt goed! Vervolgens vraagt hij verder hoeveel ze gesport heeft. Gabriëlle vertelt dat ze iedere dag zo actief mogelijk is bezig geweest. Van fietsen, hardlopen, kickboksen tot aan een potje voetbal! Gabriëlle zelf is nog niet zo erg enthousiast en Arjuna doet er van alles aan om haar dat te laten inzien. Wel heeft de personal trainer een kleine kanttekening, hij vindt dat ze te weinig heeft gegeten. Ze mag best wat brood eten als ze zicht niet super fit voelt. Daarna gaan Arjuna, Gabriëlle en Joey buiten aan de slag om te sporten, succes! Zal Gabriëlle het vol kunnen houden om nog meer kilo’s kwijt te raken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 22:56

  Nu vergat ik nog mijn feitelijke reactie op het bericht.

  Ik vind Gabriëlle een echte doorzetster. En weinig eten en veel sporten is behoorlijk zwaar.
  Ze is ook erg vrolijk. Al met al vind ik haar persoontje in Utopia wel aangenaam. Ik vind het sneu dat ze percentueel nog niet zo heel veel is afgevallen. Ik hoop dat ze het volhoudt. Sterkte Gabriëlle, richt je inderdaad op je doel. Dat maakt het ook eenvoudiger die ruzies te negeren.

 2. Druif at 16:12

  Wat dacht je van koken en het voorbereiden ervan. In het begin de was en de andere klerezooi die de rest opde grond flikkert.schoonmaken van de keuken enz
  Ik vind het top van haar goed gedaan .
  Er zijn er die minder doen op een dag , bv Nomi tenzij je op je rug liggen ook werken vind .
  Er zijn er maar weinig die echt werken .gaby oké doet geloof ik ook niet veel maar is wel bereid daartoe als je het vraagt aan haar , en haar gedrag is in iedergeval niks mis mee ze gedraagt zich niet als een konijn gelukkig

  • Denise at 16:41

   Druif iets minder fanatiek reageren zal je beter staan!klop was in het begin,maar nu ook niet zomeer.daarbij kijk ik niet 24uur he bah bah.kijk alleen via tv.En nee zie dat niet als werk van naomi ppp.Denk ook dat ze daar tegoedkoop voor zijn die dames in utopia (ond colinda).hahaha..maar ieder zijn mening toch!!De enigste die tot nu voor mij eruit springt is cris!!

 3. Denise at 15:14

  Is tuurlijk netjes van haar.Maar kon ze toch ook thuis doen?Zie niet verders wat voor waarde ze is in utopia!!Tja gratis goeie trainer,dat zullen wel meer mensen willen ,denk ik maar zo!

  • adriana46 at 22:52

   Denise, ik ben het voor de volle 100% met je eens.
   Ik ga eens nadenken, wat voor (onbetaalbare) wensen ik heb.
   Ik meld mij dan aan als inwoonster. Tja dan leren jullie mij kennen als Utopiaan 🙂 *
   En mijn droom wordt gratis waar gemaakt door Talpa.
   Is it heaven…. is it a dream…… YES ….. it’s possible

   * wees gerust… dan richt ik eerst nog een “fanclub” op voor ik erin ga 🙂

   • Denise at 02:32

    adriana46.dan behoor ij tot jouw fanclub,lijkt me dan ook wel leuk met z,n tween utopia in tegaan.maar niet voor het afvallen he(lol)dan blijf er van mij niks over(LOL).denk wel dat met ons erin…dat we zekers dat gewipt daar afkunnen leren !wat zeg jij ervan..Adriana46..gr denise xx i no hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *