Wilco gaat alleen maar Le luifel doen

Wilco gaat alleen maar Le luifel doen

Na het incident van gisteren lijkt Wilco niet zo goed in zijn vel te zitten. Hij heeft een kort gesprekje met Nicole waar duidelijk wordt dat hij vandaag niet veel van plan is. Hij gaat zich alleen nog maar richten op Le luifel. Nicole vindt het jammer dat ze erin mee getrokken wordt, ze had wel wat hulp kunnen gebruiken voor haar cordwood huis. Niet veel later bespreken Nicole, LauraB en Laura de situatie nog eens door.

Nicole zegt tegen LauraB met Wilco gesproken te hebben. Laura hoort het ook en merkt op dat Patrick er klaar mee is. En dat komt door de gemeenschapsraad he? Ja zegt Nicole en ik snap hem heel goed. Ik snap hem ook antwoordt Laura, maar soms is er niet echt een oplossing voor zoiets. Nee zegt Nicole maar er moet wel over gepraat worden, helemaal dat als je wel andere dingen opbouwt en het nu niet meer doet. Laura antwoordt dat er tegen Wilco gezegd is dat vandaag over gesproken gaat worden. Hij moet goed luisteren, iedereen moet gelijk behandeld te worden. Dus hij mag nu ook zijn woord doen. We hebben gisteren het laten rusten omdat hij nog in zijn emoties zat. Dus hij moet nu ook goed luisteren wat wij hebben gezegd. Er zal geen centraal komen gaat LauraB verder, aandacht eraan geven is niet goed. Volgens Laura is over 2 weken de stemming en iedereen weet dat het bijna zekerheid is dat hij naar huis gaat. Wat er met Ivan is gebeurd moet ook met Patrick gebeuren maar soms kun je dingen beter laten rusten. Maar hoe gaan we dit nou inkleden vraagt Nicole. Laura antwoordt liever geen advocaat te spelen, ik trek mijn handen een beetje ervan af en wil geen politieagent zijn. Volgens Nicole moet het niet via de gemeenschapsraad maar LauraB zegt dat van wel. Daar had Wilco het gisteren ook al over. Alleen wil ik niet met Ivan in de gemeenschapsraad. Op die manier komt niets ten goede. Nicole zegt dat het is zoals het is maar er moet iets mee gedaan worden. Volgens Laura moet er gekeken worden wat voor stappen er genomen kunnen worden. Het is een andere situatie als toen. Ik voel me er rot bij, dat is wat mensen vergeten. Blijkbaar werkt dit niet, zie dat maar eens op te lossen. Daarom denk ik dat we het er met de groep moeten bespreken oppert Nicole. LauraB denkt dat het verstandiger is om eerst met Wilco en Patrick te zitten. Kijken wat we moeten doen en anders met de groep beslissen. Je moet er niet te veel aandacht aan geven. Hoe het verder af gaat lopen zullen we vandaag waarschijnlijk achter gaan komen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 18:26

  Hahaha toke kan me wel voorstellen waarom. Ze passen totaal niet bij elkaar. Ik wil mensen niet op hun uiterlijk veroordelen. Maar in dit geval gaat dat automatisch. Maar denk niet dat het standhoudt. Hij mag altijd bij mij uithuilen lol

 2. Druif at 16:03

  Ook Wilco had opzij kunnen gaan , maar nee hij ging de confrontatie aan . Dan was er niks gebeurt . Maar nee je zou eens toegeven zeg daar gaat je reputatie…
  Hij zou toch alleen maar die patatkraam gaan doen zei hij vorige week al dan kon hij het geld in zijn eigen zak steken . Dus het heeft niks te maken met zei ruzie ( die hij zelf uitlokt) maar is gewoon een mooi excuus.

 3. Druif at 15:57

  Mooi excuus van wico want hij zei vorige week al dat hij alleen die fritestent te willen zodat alles wat ze verdienen in hun eigen zak zou gaan . Dus gewoon een …..smoes
  Ook Wilco kon opzij stappen op dat pad , maar dat deed hij niet hij moest pat confronteren met zijn gedrag.

 4. den steuker. at 13:43

  Zegt veel over het sociale gehalte van Wilco.Dit is asociaal gedrag om op zo,n manier zijn zin te krijgen.Voelt zich sterk omdat Patrick slecht in de groep ligt.Wie dreigde er te slaan.Kan niet snappen dat zo,n figuur ooit bemiddelde in conflicten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *