Patrick daagt Wilco uit

Patrick daagt Wilco uit

Patrick heeft inmiddels door dat hij vrijgezel is, dat heeft hij eerder zelf gezegd. Vandaag is het dan tijd om even wat schilderijen te verbranden die ook maar iets met zijn ex te maken hebben. Hij pakt dan ook een schilderij uit de loods en loopt richting de vuurplaats. Echter komt hij daar Wilco tegen en loopt expres tegen hem aan. Wilco pikt dat niet wat doe je nou man?! Whtat the f*ck!! Dat moet je niet meer doen voegt hij eraan toe. Wat dan zegt Patrick, haal nog een keer naar me uit. Je ziet me toch aan de kant lopen of niet kaatst Wilco terug. Haal nog een keer naar me uit herhaald Patrick. Ja wat zegt Wilco en gaat dicht bij Patrick staan, wat is nou je probleem?! Geef hem dan zegt Patrick en Wilco maakt een raar geluid en wijst vervolgens naar zijn hoofd. Daarna loopt hij weg en zegt tegen een aantal bewoners dat hij Patrick aan gaat geven aan de gemeenschapsraad. Dit is echt niet normaal! Patrick gooit het schilderij vervolgens het vuur in en zegt dat het verleden tijd is tegen Mark en Bjorn. Bjorn antwoordt sarcastisch nou het is nu in ieder geval weg! Mark vraagt welk schilderij hij nou verbrand. Dat waren Collie en ik antwoordt Patrick. Ohh echt zegt Mark verbaasd. Vervolgens gaan de heren verder met het stoken van een vuurtje. In onderstaand filmpje kun je het allemaal nog eens terug kijken. Wat vinden jullie daagt Patrick Wilco uit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 19 reacties op dit artikel
 1. ricky at 22:11

  Wie zou deze mensen screenen voor ze erin gaan? Die kunnen ze wel ontslaan, want als je door het paranoide gedrag van Patrick prikt zie je meteen dat hij zwaar gestoord is.
  Het wordt hoog tijd dat deze zwerver bij john de mol in zijn garage gaat slapen of nog beter een directe opname in de psychiatrie waar hij hoog nodige behandeling gaat krijgen.
  te gek voor woorden dat zo iemand in utopia alle mensen manipuleert..
  eruit allemaal 3 stemmen op hem.. dan is het gepiept

 2. anneke g at 23:24

  Hebben ze een gemeenschapsraad dan ze moeten bijde een straf geven want ze waren bijde fout ze hadden best kunnen stoppen maar Wilco kon verwachten dat Patrick door zal lopen bijde gingen rechtdoor
  Het ziet er niet goed uit voor Patrick er zullen heel wat 3 stemmen komen onder andere Wilco Mark Colinda Ivan en van de dames misschien 1 of 2 maar ook stemmen voor Wilco de meiden hebben door dat Wilco Patrick aan het uit dagen is
  Zal Patrick zijn machine meenemen

  • Manon at 00:13

   Dan heb jij toch echt andere beelden gekeken volgens mij anneke g! Ik zie op de beelden niet wat Wilco fout doet, gaat zelfs nog netjes aan de kant en negeert patrick verder! En ze hoefden niet te stoppen, patrick had ook gewoon net als wilco een stukje aan de kant kunnen gaan! Patrick is geen god voor wie iedereen moet wijken! Ik mag hopen dat patrick heel veel stemmen gaat krijgen…

 3. Yvon Janssen at 21:32

  Jullie hebben het altijd over die kabouter,zeg mij nu eens wat hij verkeert doet,haantjes gedrag Colinda wordt verliefd op Wilco,kan ik begrijpen als je zo’n kerel als Pat hebt gehad,die je verrot scheld,Zou mijn man niet moeten doen!!
  Hij is toch netjes,hij werkt die drol doet niets,leg het mij uit Cio is dan ook een etter,dan kan je iedereen weg sturen

 4. Druif at 17:01

  Nee Truus dat zie je echt verkeert , je ziet 2 mannen die niet voor elkaar onder willen doen .HAANTJESGEDRAG noemen ze dat.
  Anna ik ben het helemaal met je eens hoor die tuinkabouter spoort netzomin

  • adriana46 at 00:02

   @druif & Anna ik sluit mij bij jullie mening aan. Wilco zoekt enorm bewust de confrontatie met Patrick, wat een l*lverhaal “de gemeenschapsraad”! Dan kan Patrick bij de “gemeenschapsraad” gaan klagen dat hij al vele maanden stelselmatig getreiterd wordt door de tuinkabouter (lol, iets voor Chris ;-), Wilco in de tuin ๐Ÿ™‚ ).

   Alle gekheid op een stokje……

   Wat ik zie is dat Patrick in gedachten met zijn schilderij loopt richting vuurplaats. Per ongeluk stoot hij Wilco aan, die daarop een “toneel” sprong maakt en meteen agressief naar Patrick toe een discussie start.

   Antwoord op Thom’s vraag in dit bericht: Nee! Nee, ik vind niet dat Patrick Wilco uitdaagt. Wat ik wel vind, is Wilco grijpt iedere mogelijkheid aan om Patrick uit te lokken en aan te vallen. (mag ik in de gemeenschapsraad als advocate voor Patrick ๐Ÿ™‚ ).

 5. Jan at 16:34

  Wanneer gooien we die gestoorde gek van een Patrick er eens uit. Dit heeft niets met amusement te maken maar gaat een keer fout aflopen als niemand ingrijpt tenzij de mol dit laat acteren.

 6. anna at 16:34

  alsof die Wilco zo zuiver is hij heeft niet anders gedaan patrick uit te dagen en nu nog met zijn gevoos met ….ik spreek het niet uit dus geef niet altijd af op de zwakste

 7. Druif at 15:52

  Wat dacht je van allebei stokslagen;)nee hoor ze dagen elkaar uit!!!
  Als de een uit de weg gaat ( wie het ook is , al zou het normaal gesproken Patrick zijn) word er er weer lekker getreiterd dat dat dat de zwakkeling is ( kan je die weer lekker ermee om de oren slaan)
  Wat dacht je van 10 dagen samenwerken zonder anderen erbij.
  Bijvoorbeeld voor 8 uur op een dag . Dan het project van Patrick en dan van Wilco. Doen ze het allebei niet ,beiden uit Utopia!!! Wil de een het wel , kan die erin bijven.
  Ben benieuwd wat er gebeurt ….lijkt me een redelijke oplossing. Voor beiden de keuze ligt bij hen zelf , en ze leren ook nog andere dingen van elkaar. Niemand is de sterkste en niemand de zwakste!

  • adriana46 at 00:10

   Super idee druif, mail a.u.b. de inwoners van Utopia met dit idee. Het gouden idee. Jij bent als onze reageerster de TOPI van de week :-). Als jij je opgeeft als kandidaat inwoner, heb je mijn stem.

   Ik denk niet dat je een Utopiaan zou willlen zijn Druif, ik maak ook maar een grapje.

   Maar je idee is goud waard!

   (trouwens ik vraag mij af of ik de volgende uitgave van de Dikke Van Dale het woord Utopiaan wordt vernoemd ๐Ÿ™‚ ? ). Ere wie ere toekomt

 8. Truus Muller at 15:34

  Je ziet duidelijk dat die gestoorde Patrick echt expres tegen Wilco aan loopt
  Die gestoorde ius er op uit dat Wilco gaat slaan zodat die eruit word gezet
  Je snap niet dat zo een gestoorde niet word opgebost.
  Ze moeten bij Utopia een gaan na denekn wat vooe een acsoos ze binnen laten

 9. rina at 15:03

  Zat erin ik zat erop te wachten iedereen doet weer gewoon dus moet Patrick iets doen dat ze allemaal weer medelijden krijgen met hem .
  Dan kan hij weer de zielepiet uithangen, ik hoop toch wel dat iedereen het ziet.
  Dus moet Wilco in een centraal vertellen wat er gebeurd is dan weten ze ervan.
  Die man is gestoord en gevaarlijk.

 10. dorina at 14:00

  Wat een gestoorde uitdager die patrick,
  Hij hoopte er zeker op dat wilco hem zou slaan ofzo Nou heeft hij mooi pech.
  Wilco verlaag laag je niet tot die gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *