Patrick heeft niets fout gedaan

Patrick heeft niets fout gedaan

De actie die Patrick eerder maakte is niet iedereen ontgaan. Patrick daagde Wilco uit, en liep expres tegen Wilco aan. Er ontstond bijna een ruzie. Ook Gaby gaat het gesprek aan maar volgens Patrick kan het wel eens gebeuren dat je tegen elkaar aanloopt. Wilco werd naar zijn zeggen agressief waarop Patrick op zijn gezicht wees met de mededeling dat moet je hier doen. Gaby vindt het jammer dat het soms zo moet gaan. Patrick sluit zich er wel bij aan. Het is niet anders aldus Gaby en Patrick zegt dat hij voor Wilco niks kan betekenen. Voor mij is het gewoon einde hoofdstuk, alles wat ik gedaan heb of wilde doen breekt hij af. Al snel volgt er een verhaal wat Wilco allemaal fout gedaan heeft. Dat kun je in onderstaande video terug kijken.

Ook Ivan is de actie van Patrick niet ontgaan. Volgens Ivan is Patrick zich aan het misdragen. Patrick vindt het nergens over gaan, het was gewoon om hem de tent uit te lokken. Ivan wil weten wat er gebeurd is. Patrick legt het allemaal nog eens een keer uit. Volgens hem gaat iedereen door met de verhalen die Wilco rond bazuint. Ivan is benieuwd hoe het verhaal met Nicole en LauraB precies zit. Patrick legt uit dat LauraB met de rug naar hem toe stond ook al zegt ze van niet. LauraB heeft het gezien, we liepen gewoon tegen elkaar op. Waar gaat het over. Volgens Ivan gaat het erom dat hij ontkent dat Patrick niet aan het uitlokken is. Volgens Ivan wordt er wat anders gezegd. Hij moet reëel zijn, je bent hem uit de tent aan het lokken. Dat je ontkent vind ik niet leuk van je. Je scheld hem uit en vervolgens uitlokken om hem jou te laten slaan. Het moet ophouden het is klaar! Stuur me naar buiten dan zegt Patrick, het is hij of ik. Ik ben hier niet om agressief te doen aldus Patrick. Volgens Ivan doet hij dit op het moment wel, ik heb ook geen zin om in jou negatieve spiraal terecht te komen. Patrick antwoordt misschien moet je dan meer met me omgaan Ivan. Ivan is bang dat hij ook mee getrokken wordt in de negatieve spiraal als hij met hem om gaat. De twee blijven nog even praten maar de kant van Patrick is wel duidelijk hij was het niet! Ook Gio gaat het gesprek aan. En benadrukt nog maar eens dat hij niet aan het provoceren was. Of de  gemeenschapsraad nog een besluit gaat nemen is niet bekend. LauraB wil in ieder geval niet meer met Ivan samen in de gemeenschapsraad zitten. Ivan had wel een oplossing, zweepslagen voor Patrick. Uiteraard was dat sarcastisch bedoeld.

 


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 00:20

  Ik stel in deze reactie voorop: ik heb Ivan altijd geroemd en beschermd in de aanvallen die tegen zijn persoon waren.

  Maar nu vind ik zijn “sarcastische” opmerking iets te ver gaan.
  Als hij tegenover mij stond zou ik Ivan zeggen.

  “Ivan je bent nu in een land waar ze geen lijfstraffen uitdelen: geen zweepslagen en ook geen stokslagen en bij diefstal worden in Nederland ook geen handen afgehakt”.

  Ja die discussie zou ik met Ivan aangaan, een sarcastische opmerking, dat opent toch voor mij het plaatsen van een ironisch (en waar) antwoord.

 2. Henriette at 22:53

  Ben een trouwe stream kijker en tot op heden me altijd afzijdig gehouden om een reactie te geven maar die Patrick spoort echt niet. Hij mag van mij vertrekken want hij verdraaid het hele verhaal van dat Wilco met een gebalde vuist voor hem stond nou zou zeggen laat hem zelf de beelden maar eens terug zien en dan kan hij zelf zien dat dit niet waar is, Hij heeft echt hulp nodig. Het weer veranderd niet zo snel al Patrick zijn gemoedrust ppffff. Zijn ex vriendin wilde hem vermoorden nou kan begrijpen waarom. Wat een gek.

 3. yvon Janssen at 18:19

  Née Druif zo slecht ben ik niet….en ook niet zo psychisch gestoord,het is wel zo dat wij als Limburgers altijd een beetje als achter gebleven volkje gezien worden en dan krijg je nu ook nog eens zo’n gek in Utopia.
  Wat Wilco betreft,je kan hem leuk vinden of niet,maar hij is niet vals,het gesprek wat hij met Colinda heeft gehad vond ik heel volwassen,geen gescheld hij gaf aan dat hij nog niet zo ver was enz.
  Maar de gek blijft bezig,als hij eruit gaat is het niet meer spannend,maar ik vind hem echt vreselijk ik snap ook niet wat een vrouw in zo’n griezel ziet!!!!

 4. Druif at 16:03

  Laat ze 10 dagen 7 uur per dag met z’n 2en samenwerken zonder anderen!!!allebei. Aan hun eigen project.dus 5 dagen bij het ene project en 5 dagen bij het andere ,verplicht. Ze willen niet voor elkaar onder doen?dan maar zo. Wil 1 van de 2 het niet word hij gediskwaliefiseert eruit dus .ruzie tijdens het werk nog een dag langer samen.
  Kijken wat er gebeurt, misschien zijn de ruzies voorgoed voorbij . Allemaal happy.

 5. Druif at 15:59

  Laat ze 10 dagen 7 uur per dag met z’n 2en samenwerken allebei. Aan hun eigen project. Ze willen niet voor elkaar onder doen. Wil 1 van de 2 het niet word hij gediskwaliefiseert eruit dus .
  Kijken wat er gebeurt, misschien zijn de ruzies voorgoed voorbij . Allemaal happy.

  • anneke g at 23:31

   Als dat zal helpen hadden ze dat allang gedaan dat is er al gezegd door iemand van de schrijvers maar ik vind dat de bewoners moeten vergaderen en die twee mogen dan niks zeggen maar luisteren en.
   Bijde halen geen geld binnen en mijn straf zal zijn samen iets verzinnen en maken wat geld in het laatje brengt maar bijde mannen zullen dat wel niet willen dus het zal kiezen of delen zijun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *