Wat er gisteren nog gebeurde op de livestreams

Wat er gisteren nog gebeurde op de livestreams

UtopiaTVShow TAFE stream 3LUtopiaTVshow GIO stream 2

(foto van livestream 3 en livestream 2)

Veel valt er niet te vertellen over de bezigheden van vandaag, Zondag 8 februari 2015.

Bij de Utopianen waren wel wat bezigheden.

Vanochtend zagen wij op de livestream dat Chris de buitenboel aan het opruimen was. Schijnbaar had de zwarte kat, die gisteren op het Utopia terrein werd gespot, “huisgehouden” in het afval dat gisterenavond bij de poort stond en vanochtend overal op het terrein verspreid lag.

Ook was Gabriëlle vanochtend al fanatiek aan het sporten, wel helemaal alleen, maar ze is standvastig in het nastreven van haar doel, het afvallen.

Ook waren Ivan, Wilco, Mark en Bjorn een deur in de gym op de akker aan het plaatsen. Enkel en alleen om de koeien te weren…. “geen koeien op de loopband” volgens de heren.

Vanmiddag zagen wij op de livestream een gesprek tussen Patrick en Joey, waarbij Patrick vertelt, dat hij heeft besloten het wellness huisje voor Colinda los te laten. Joey snapt dat Patrick zich gaat focussen op zijn eigen project, het maken van speelgoed.

Later in de middag zien wij dat iedereen druk bezig is het het opruimen en herinrichten van de slaapkamer. (de  herinrichting is nu zeker nodig  met het oog op de nieuwe tweepersoonsbedden).

’s Avonds zitten alle Utopianen vreedzaam bij elkaar aan tafel en genieten gezamenlijk de maaltijd.

 

Later op de avond, zien wij dat Ivan nog druk bezig is om de gym zo netjes mogelijk te krijgen. Wij zien dat Ivan daar ijverig in de weer is en ook nog de boormachine hanteert.

Ik heb van deze avond beelden gemaakt, om de site wat vrolijker te maken (er is nu geen videomateriaal voorhanden).

 

De foto bij het artikel is de foto van livestream 4, die toont een aantal Utopianen die samen gezellig samen aan het darten zijn.

Dan zie je op de tweede foto (de livestream 1), waar je Ivan ijverig ziet werken in de gym.

De derde foto en de vierde foto (livestream 2 en 3), tonen Giorgio en Naomi, die beddengoed aan het uitzoeken zijn voor hun nieuwe tweepersoonsbed……

 

De meeste Utopianen liggen al rond 22:00 uur te bed.

UtopiaTVShow IVAN

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *