Gio wil geen relatie met Naomi

Gio wil geen relatie met Naomi

Laura duikt even bij Gio op bed, ze knoopt het gesprek aan over Naomi. Al snel wordt duidelijk dat Gio twijfelt aan Naomi…

Gio zegt  dat hij Naomi niets voor Valentijn gaat geven. Laura is benieuwd waarom niet. Hoe zit het dan tussen jullie? Gio antwoordt ja gewoon gezellig. Maar jullie slapen samen gaat Laura verder, relatie? Nee zegt Gio, ik heb ook al tegen Naomi gezegd dat een relatie binnen Utopia geen zin heeft. Maar zou je met haar buiten wel willen vraagt Laura door. Of is het meer gezelligheid hier? Gio zegt het niet te weten, ik ga er op een gegeven moment uit en dan zit zij hier. Je krijgt hier ook al wil je het niet gevoelens voor anderen. Dus ik ga geen relatie aan, dat weet ze ook en daar ben ik transparant in. Dan is het goed antwoord Laura, maar ze vindt jou wel echt leuk he. Ik haar ook gaat Gio verder maar het is geen doen hier. Oke zegt Laura, als je het maar gezellig hebt met haar en lol hebt. Ik heb wel tegen haar gezegd dat jij uiteindelijk weg gaat, en dan valt ze wel in een gat natuurlijk. Daar moet ze wel voor waken, want ik weet dat ze jouw echt – echt leuk vindt! Ik zie haar nog zo binnen komen van nee nee nee. Dat heb je weer goed gedaan mister charmeur. Maar het is goed dat je duidelijk bent naar haar. Ook gaat het nog even over Isabella Gio benadrukt erg duidelijk te zijn geweest naar de oud bewoonster. Laura denkt dat  bepaalde mensen hun gevoelens wel snappen. Volgens Gio is dat niet zo, maar wij snappen elkaar wel voegt Laura eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. elisabeth at 11:32

    Laura wees nun eens eerlijk tegen Naomi zo,n jong ding die wordt genomen door Gio. Ik hoop dat hij naar huis gaat. Weg met hem.

    • Martin Letwory at 18:13

      wat erg dit weer gio doet wel met haar en vervolgens gooi hij haar de prulen bak in of een gevoelens niks is voor mij mag hij de eerste stemening wel uit als hij word genomineerd bah bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *