Utopia nieuwtjes 8 februari

Utopia nieuwtjes 8 februari

Zondag is rustdag, zo ook in Utopia. Daarom hebben we alle kleine Utopia nieuwtjes van 8 februari voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je niets te missen van wat er zich in Utopia afspeelt.

 • We gaan even terug naar gisteren avond, Patrick heeft een lang gesprek met Ivan. Een apart gesprek want het gaat over de ex van Patrick. Deze ex wilde Patrick vermoorden wat haar bijna gelukt is. Patrick legt in een zeer lang gesprek met Ivan uit wat er zich heeft afgespeeld. (zie video)
 • Gio heeft vanmorgen weer trouw de koeien verzorgd en dook daarna weer snel het bed in bij Naomi.
 • Vanmorgen werd er al aardig gediscussieerd over het rechtssysteem in Nederland. Mark, Bjorn, Patrick en Wilco bespraken er van alles over. Uiteindelijk liep de discussie hoog op, gelukkig zonder enig conflict.
 • Wilco en Mark zijn druk bezig geweest met het maken van een deur voor de nieuwe gym. Echter zijn de planken opeens verdwenen en moeten er bijbesteld worden. Zou Patrick ze gepakt hebben?
 • Nog een discussie, dit keer over de budgetten van een aantal projecten. Het bouwproject van de vide is begroot op 6000 euro. En de inrichting voor zo’n 400 euro, echter is dat budget lichtelijk verhoogd en is inmiddels al 1500 euro. Wilco zou ook nog 500 euro zelf ingelegd hebben en dat klopt volgens Mark niet. Het moet er gewoon staan voor het bedrag wat ervoor begroot is. Wordt vast en zeker nog vervolgd?
 • Gabriëlle heeft alleen gesport, en houdt zich er netjes aan.
 • Patrick heeft Joey laten weten dat hij het huisje van Colinda los laat. Joey snapt wel dat hij zich gaat focussen op andere projecten.

Uiteraard zullen we dit bericht gedurende dag nog verder aanvullen. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Hou dan onze Facebook en Twitter in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. dogfan at 02:59

  Als ik Patrick zijn ex was had ik hem ook vermoord ,die man zuigt haalt bij iedereen het bloed onder de nagels weg ,maar weer ligt het aan een ander ,de vrouw is ziek patje niet ,wat een vent

 2. Suze at 15:30

  Mark heeft ze 8er de Elleboog
  Die boekhouding van hem klopt niks van
  Heeft een gemene glimlach over hem en dat bevalt me niet
  Hou ‘m in de gaten met de z’n €€€€€ roootjes.:))

 3. Druif at 13:28

  Ja ik had niet anders verwacht van die viezerikken van Wilco en mark om Patrick de schuld te geven . Je kan alles van patrick zeggen maar stiekum is hij niet want hij is volgens mij daar niet slim genoeg voor en het zit niet in de aard van het beestje! en geld? Ze boekhouden niet dus hoe kan je nou te kort komen. Er is van alles in overvloed er zijn denk ik heel veel mensen die met minder moeten doen en dan gaat het alleen nog maar over eten en drinken. Makkelijk hoor als alles voor het opscheppen ligt . Utopolis zou geholpen zijn met een budgetcoats , en met een minimum bedrag .
  Gi met een groot 2 pers. Bed voor zijn wipkip ach ja waar moet je je tijd anders mee vullen . Hij is al uitgekeken erop, viel er wat te kijken dan? Nee hoor alleen gebruik ervan maken ,dat doen veel stellen daar geloof ik. Lang leve de ideale wereld leve utopia

  • anneke at 12:14

   Zo zijn er meer mensen die het willen weten ik ook maar je krijgt geen antwoord ik had ook gezegt dat J de Mol productie misschien elke maand een bedrag geeft want anders was er geen UTOPIA meer geweest

 4. anna at 12:09

  moeten die 2 etterbakken Wilco en Mark meteen weer Patrick de schuld geven dat hij het hout gepakt heeft ….had Wilco ook geen 2 persoons bed gemaakt met de andere zou het mogelijk zijn dat hij zelf het hout heeft gebruikt? Lekker makkelijk om steeds Patrick af te zijken die gluiperts!

  • adriana46 at 23:25

   @anna: precies, iets hoger zette ik mijn mening over Patrick neer. Daar heb ik dus medelijden mee, met zijn allen 1 persoon jennen, dat werkt. En overal de schuld van geven, inderdaad. Schoftig hoe Patrick binnen Utopia behandeld wordt. ja enorm gepest, waar blijft de stichting tegen het pesten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *