Patrick zit in de gevarenzone….

Patrick zit in de gevarenzone….

De nominatie voor de eliminatie komt er aan!

Nicole en LauraB gingen hierover gisteren een gesprek aan met Patrick. Ze waarschuwen hem, dat hij wel eens in de gevarenzone kan komen over twee weken. Patrick kan zich beter bezig gaan houden met de doelen die hij vanaf het begin had.

Speelgoed maken en niet meer denken aan het huisje van Colinda etc.

Tevens vragen Nicole en LauraB  of Patrick nog wat nodig heeft. En dat blijkt zo te zijn. Patrick mist nog enkele materialen, het enige probleem is dat al zijn geld op is. Nicole biedt aan Patrick wel financieel te willen steunen. Wel is de voorwaarde dat hij nu echt gaat werken aan zijn speelgoed en ook zakelijk gaat denken.

Patrick schijnt nu toch echt te beseffen dat hij in een lastige situatie zit. Gelukkig moet de nieuwe potentiele bewoner beslissen, wie er gaat en wie er blijft en niet een mede bewoner.

Patrick besluit het gesprek met motiverende woorden naar zichzelf toe: “let’s make some toys.”

 

Wat denken jullie, zal Patrick zijn populariteit kunnen verhogen.

]

Peinzend, wat voor speelgoed.

Peinzend, wat voor speelgoed zal ik maken.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
  • adriana46 at 23:16

   Dorina, ik heb geen mening over wie eruit moet. Patrick ben ik geneigd zielig te vinden. Dit omdat Wilco sinds zijn binnenkomst in Utopia, al zijn gifpijlen op Patrick richt. Zoals ik al eerder opmerkte denk ik dat hij een relatie met Colinda is aangegaan om Patrick in zijn diepste wezen te treffen. Want het is je diepste wezen als je dus werkelijk van iemand houdt dat je voor je ogen een nieuwe relatie ziet ontstaan! Dat is hartezeer! Daaraan is Colinda zelf evenzo schuldig als Wilco, zo niet nog schuldiger, want zij zocht toenadering tot Wilco.

   Dus door dat nare gedrag van Wilco, altijd die gifpijlen op Patrick, ben ik een hekel aan Wilco gaan krijgen. Onze Isabella werd destijds gepest binnen de poorten! Patrick is een man, maar niemand staat voor hem op. Maar lieve reageerders, weet je, in mijn ogen wordt Patrick gepest! Hij is “beschadigd”, daardoor schiet hij in de verdediging, wat niet altijd even “handig” uitpakt. Maar treiter iemand eens vele vele malen lang, die slaat door en slaat terug. En dat is nu wat gebeurt: met rekent het Patrick aan, terwijl de dader Wilco is.

   Wat Gio betreft Dorina, daarom reageer ik ook op jouw antwoord, ik vind ook dat Gio gefaald heeft. Hij is meer met Naomi bezig geweest (wel op geen opdracht van de regie…), maar die tijd is verspild. Die had hij in zijn studie moeten steken. Buiten Utopia was hij beslist voor zijn Propedeuse geslaagd, hierin zou Isabella hem wel geholpen hebben, zeker weten zoals ik Isabella nu ken.

   Dus Gio, ga er vrijwillig uit, wat moet je daar nog, je wordt gemist door je familie en Isabella (?) dat weet ik niet. Niets is wat het lijkt of een dergelijke uitspraak wordt steeds aangehaald

 1. yvon Janssen at 13:15

  Van mij mag de kwal,Patrick er ook uit,maar het is wat Boom zegt,hij houdt het spel “spannend”en of de programma makers dat aandurven !!!want de rest stelt niet meer veel voor!!
  Ze hebben teveel geld ze doen te weinig!voor mij geen Utopia ik kijk nu naar 15 mensen die zilch vervelen en hun tijd uitzitten/hangen/liggen.

 2. rina at 12:51

  Ik denk dat de nieuwe bewoner wel degelijk kijkt naar Utopia anders ga je er niet in.
  Dus dat hij mag beslissen vind ik wel beter als de bewoners zelf.
  Uiteindelijk zien de kijkers meer als de bewoners en heeft denk ik zijn keuze allang gemaakt.
  Als ik zou denken dat het allemaal niet eerlijk gaat zou ik niet meer kijken.
  Als ik de nieuwe bewoner zou worden ging Patrick er ala minuut uit.

 3. lena at 12:07

  Ik denk dat de nieuwe bewoner sowieso beinvloed wordt door de bewoners zelf. Want je krijgt toch bepaalde bewoners tegen je als je een verkeerde keuze maakt.

 4. Mjo at 11:32

  Ik weet niet of je wel zo gelukkig moet zijn dat een nieuwe potentiele bewoner beslist of iemand mag blijven of niet. Maar ik ben het er ook mee eens dat het niet door een medebewoner beslist moet worden. Ik weet echt niet wat ik hierover denken moet. Of het wel allemaal zo eerlijk gebeurd.

  Om de een of andere reden heb ik toch altijd de indruk dat een nieuwe potentiele bewoner beïnvloed wordt door een of meerdere van de huidige bewoners. Ze praten allemaal met die nieuwe potentiele bewoner en laten zich vaak van hun beste kant zien. Wat ik mij ook afvraag heeft die nieuwe potentiele bewoner vooraf naar uitzendingen van Utopia gekeken en zich al een oordeel gevormd?? Dus bevoordeeld en dus niet echt objectief te noemen.

  Misschien zie ik het verkeerd, maar ik hoor graag hoe anderen hierover denken.

 5. Boom at 11:05

  Ach ik denk dat de programma makers (regie) beslissen. zij maken immers de keuze wie de potentiële bewoners worden. Dar zit de voor selectie al. en deze gefrustreerde Patrick is veelste goed voor de kijkcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *