Utopia nieuwtjes 9 februari

Utopia nieuwtjes 9 februari

Wat gebeurde ondertussen in Utopia? Lees hier alle Utopia nieuwtjes van 9 februari terug, we hebben alles op een rijtje gezet voor je. Zo blijf je helemaal op de hoogte!

 • Wilco praat met Chris over zijn staking. Volgens de heren is er geen samenleving, met alleen samen eten red je het niet. Wilco gaat voorlopig niet bouwen om het zo ook duidelijker te maken voor de groep. Hoe dit verder gaat aflopen houden we in de gaten voor je! Het gehele gesprek terug kijken? Dat kan via onderstaande video.
 • LauraB is druk bezig met het opruimen van de slaapkamer. LauraB gaat later met haar vriendje Joey in gesprek. De groep bevalt haar niet, niets kan gezellig meer. Ze krijgt er een beetje een punt hoofd van. Volgens Joey moet je niet blijven trekken aan een dood paard. Het gehele gesprek kun je terug kijken in onderstaande video.
 • Chris wil voortaan al het glas bewaren, behalve als er iets echt stuk is. Het kan gebruikt worden om bijvoorbeeld in te metselen. Er moet wel een beetje gerecycled worden, dat is leuk aldus de tuinman. Gio heeft zijn twijfels maar zal er voortaan rekening mee houden.
 • Ferry is weer in Utopia geweest om wat crossfit oefeningen door te nemen met Mark, Ivan en Bjorn. Hij legt van alles uit, en geeft de heren tips om zelf mee aan de slag te gaan. Het volledige gesprek kun je in onderstaande video terug kijken.
 • De vergunning voor de tattoo shop is binnen!

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je regelmatig even terug? Helemaal niets meer missen? Volg ons dan via Twitter en Facebook.


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. adriana46 at 22:22

  Tja inderdaad het gevoel “groep” krijg je enkel nog bij het eten. En natuurlijk de samenkomst in het “centraal”.

  Wilco in “staking”…. okay perfect! Ik hoop dat hij dan ook even zijn hatelijke gedrag naar Patrick toe staakt.

  Verder heb ik het zelf even druk, dus ik houd deze reactie kort 🙂 Ik heb het druk, want weet je; als er zo weinig les en ervaring nodig is om een tattoo shop te mogen openen….. dan ga ik eens contact opnemen met de personen, die daar in Utopia zijn geweest. Ik ga ook leren te tatoeëren. Want in mijn stadje zit geen Tattoo shop, dus…. binnenkort ben ik ook in deze branche werkzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *