En weer is er Valentijnspost! ….

en weer is er post, artikel foto

Ja inderdaad: Post.nl brengt tweemaal daags post in Utopia – tenminste- wel op Valentijnsdag.

Het schijnt dat de postbode bij de brievenbus een aantal pakketjes heeft achtergelaten voor de Utopianen. Joey en Mark halen de cadeautjes op.

Wel of geen cadeautje?
Naomi gaf eerder toe iets voor Giorgio te hebben gekocht. LauraB beweerde géén cadeau voor Joey te hebben. Daarom is LauraB ook niet blij dat Joey juist diegene is, die samen met Mark de post heeft gehaald. Want wat Joey niet wist, is dat LauraB toch stiekem een cadeautje voor Joey heeft gekocht, namelijk sokken en onderbroeken.

Giorgio wordt op bed besprongen door een blije Naomi, die hem een doos overhandigt met haar Valentijnscadeau. Er blijkt een popcornmachine in te zitten. Gio is enthousiast met zijn cadeau.

valentijn 2 popcornmach.

Naomi heeft ook wat uit te pakken: géén cadeau van haar liefje, maar de gloednieuwe camera. Deze camera heeft Naomi gekocht van haar bonusgeld. Een wijze besteding van een deel het bonusgeld. Dol enthousiast zet ze meteen een lens op de camera.

valentijn2 camera

Colinda en Wilco doen niets aan Valentijnsdag.

Laura vraagt aan Colinda wat zij en Wilco aan Valentijnsdag hebben gedaan. Colinda antwoordt dat ze normaal gesproken Valentijnsdag niet overslaat. Volgens Colinda zou ze dan “echt pist zijn”. Maar Colinda vertelt dat ze met Wilco afgesproken heeft niets aan Valentijn te doen in verband met Patrick.

Toch wel aardig van Colinda om toch rekening te houden met Patrick zijn gevoelens, wat is jullie mening?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:47

  Ik blijf het maar zeggen en met mij vele andere waar halen ze het geld vandaan van het zak geld kan het niet zijn en Naomi doet volgens mij niet iets waar je geld mee verdiend te minste niet zo veel

 2. Ronald at 12:12

  Iedereen daar zit er goed, ze hebben het naar hun zin, ze doen wat ze willen en het heeft een voordeel! Zolang ze daar zitten heeft buiten niemand last van ze, wat wil je nog meer?

 3. Mjo at 08:33

  Haha, Colinda houdt rekening met de gevoelens van Patrick. Moet ik toch smakelijk om lachen op deze vroege zondagochtend als ik deze reactie schrijf.

  Colinda gelooft het zelf, prima. Waar komt dit in een keer vandaan??? Zou Colinda dan toch ingezien hebben, dat ze niet echt fair/netjes bezig was. Natuurlijk mag ze gaan voor een nieuwe liefde, is niets mis mee, maar waarom niet iets minder zichtbaar. Was er in Utopia een hoop minder trammelant geweest, dan bedoel ik niet alleen bij Patrick. Maar de sfeer in het algemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *