Giorgio en Joey schrijven elkanders brief

cupido s betrapt

Ja ! Jullie lezen het goed…

Giorgio en Joey, onze Valentine-boys van vandaag, worden met de minuut romantischer.

Echter nu zijn ze de boel aan het “belazeren”. Wel gaat alles heel komisch en we zien in de live-stream dat Giorgio en Joey samen dolle pret hebben, terwijl Mark daar op de achtergrond getuige van is. (Mark is aan het vegen, terwijl de heren liefdesbrieven zitten te schrijven).

Wij zien op de live-stream dat Joey de liefdesbrief van Naomi aan het voorlezen is. Deze brief is dus geschreven door Joey, terwijl Giorgio nog de brief voor LauraB aan het schrijven is. (dat bewijs is héél duidelijk aan te tonen, met de foto’s die wij hieraan toevoegen. Let op de trui van Giorgio en de brief die hij schrijft, kun je zo lezen: voor Laura).

cupido s betrapt 3 met briefcupido s betrapt 2 elkaars brief

Joey merkt op aan Giorgio “Je geeft er wel een spannend tintje aan”. Giorgio zegt vervolgens tegen Joey: “we moeten er niet bij zeggen dat wij het voor elkaar voor elkaar geschreven hebben!” Joey antwoordt:  “serieus voorlezen!”. Joey merkt ook nog wat later in het gesprek op: “wij staan straks zo voor l*l jongen, ziek”.

Ook laat Joey aan Giorgio los: (dat volgen wij in de live-stream) dat hij nog een tweede armband voor LauraB heeft: een zilveren armband met een bedeltje.

Dat gaat leuk worden als het moment daar is, dat de roze brieven aan LauraB en Naomi overhandigd worden.

Wat denken jullie, hebben LauraB en Naomi door, dat de brieven door elkaars partner geschreven zijn? (het is natuurlijk wel een leuk grapje, maar of dat op prijs wordt gesteld?) Grappen met de romantiek?

Houd regelmatig dit bericht in de gaten, want wij zullen nog later proberen het filmpje van dit gebeuren te plaatsen (dolle pret)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 04:38

  Het zal waarschijnlijk Naomi haar eerste liefde zijn. En natuurlijk kan Gio haar flink in de watten leggen op kosten van de B.V. dus mogelijk raakt Naomi daardoor verliefder, als dat ze werkelijk in de buitenwereld ooit op Giorgio zou worden. Hopelijk raakt ze daardoor niet teveel berschadigd. Want eerlijk gezegd denk ik dat Naomi een van de vele liefdes is, die Giorgio nog zal verslijten.

  LauraB is duidelijk “zwaar” verliefd op Joey. Voor haar hoop ik dat de relatie ook buiten de poorten stand zal houden. Al met al vind ik LauraB toch wel een lieve meid, met toch wat input voor de B.V. die ik bij anderen mis, zeker bij dat “jonge grut”.

  • adriana46 at 04:48

   vergeet ik nog mijn mening te vermelden, ik reageerde even op dat wat Lena schreef, maar het is wel grappig wat Giorgio en Joey doen: elkanders liefdesbrief voor hun (Utopia) partner schrijven. Maar daarin speur ik ook de desinteresse van beide heren in hun relatie.

   Verder ben ik zeker van mening dat je niet met de liefde moet spotten. Beide meisjes gaan er helemaal met hun hart op in en het lijkt dat het voor Giorgio en Joey (die zich mogelijk hierin laat meeslepen, maar een spel is).

 2. lena at 23:31

  Maakt niet zoveel uit is toch geen echte liefde. Al had ik het geschreven. Naomi is zo onzeker als maar kan. En laura denkt dat ze de ware liefde heeft gevonden. Terwijl we allemaal weten dat dit snel voorbij is na utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *