Valentijn of niet…. het werk moet ook doorgaan!

Valentijn of niet…. het werk moet ook doorgaan!

Inderdaad je hebt de lusten, maar ook de lasten

Gelukkig zijn de inwoners zich ook nog wel bewust van de verplichtingen die ze hebben ten opzichte van de dieren. Die blijven uiteraard afhankelijk van de verzorging. Vroeg in de ochtend zien wij dan Giorgio, ondanks dat het vannacht behoorlijk laat werd, vroeg naast zijn bed staan.Uiteraard dienen de koeien en de kippen verzorgd te worden. Gelukkig neemt Giorgio zijn taken ook héél serieus. Héél solidair wordt hij in het werk bijgestaan door Joey.

Wat blijkt: Giorgio en Joey zijn niet de enige “vroege vogels”, een paar meter verderop is Ivan druk aan het werk. Voorbereidingen voor Valentijn? Nee: dus niet,  hij is bezig met het dak bij de gym. Dat moet natuurlijk ook gewoon gebeuren. Ivan heeft de gym als zijn verantwoordelijk job genomen. (dit zagen wij een paar dagen terug toen Ivan nog rond 22:00 uur als enige hard aan het werken was in de gym).

Van Valentijnsdag dit konden wij in een eerder bericht op de site lezen (dit bericht is terug te vinden, als je onderaan dit bericht de rode tekst aanklikt). Verder is er nog weinig te merken van Valentijnsdag, maar gelukkig voor Laura B en Naomi maken de heren toch wat tijd vrij om een lekker Valentijnsontbijt in elkaar te knutselen.

Chris en Wilco zijn niet zo van het hele Valentijns-gedoe. Zij zijn van plan vanavond om 00:00 uur, als Valentijnsdag officieel voorbij is, een feestje te vieren.

Alweer een feestje? Wat denken jullie, zou dat goed gaan, zeker met het oog op zoveel navolgende dagen dat er alcohol wordt genuttigd?

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Willem at 18:59

  Inmiddels is het denk ik wel
  bekend , maar de relatie
  tussen Ivan en Nicole is van
  de baan. Twee mensen met
  een totaal andere achtergrond
  waarin zulke grote cultuur
  verschillen zitten waarin de
  vrouw doorgaans het onder-
  Spit moet delven. Zo bleek
  een tijdje geleden ook wel
  uit de gesprekken, die Ivan
  met zijn vriendin nicole had.
  In de eerste plaats bstaat een
  relatie uit twee mensen en niet zoals Jivan zich dat meent voor te moeten stellen.
  Hij sprak over mijn kinderen
  en mijn huis, waarbij hij
  terloops ook nog even kwijt wilde dat hij geen toekomst
  in Nederland zag.
  In Iran wilde hij een gezin
  beginnen. Maar gezien deze
  uitspraken is Nicole dan ook
  geen vrouw die bij hem past.

 2. anneke at 20:26

  Daar moet op gedronken worden hi ha hi daar moet op gedronken worden hi ha ho en nu maar hopen dat chris niet dronken gaat worden want dan moet hij echt 2 weken geen alcohol meer drinken

 3. Jan at 19:11

  Kan Chris het weer op een zuipen zetten en vervolgens iedereen voor van alles en nog wat uitmaken en de volgende dag is hij alles vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *