Een regenachtige avond in Utopia 2

Een regenachtige avond in Utopia 2

Het is gisteravond gaan regenen in de mini samenleving en daarom hebben veel bewoners al vroeg hun huisje opgezocht. Christel zit nog even achter de computer om de mail te bekijken en nog wat e-mails te versturen. Gerrit ondergaat ondertussen een heuse schoonheidsbehandeling. Hij heeft van Shelley een masker gekregen die er straks weer af getrokken moet worden. De vrouwelijke bewoonster moet lachen als ze Gerrit met het zwarte masker ziet. Zal de huid van Gerrit straks weer zo glad zijn als een babyhuidje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *