Merel gaat ervoor en gaat sporten met Franny

Merel gaat ervoor en gaat sporten met Franny

Normaliter is Adriaan de enige die in de ochtend aan het sporten is, maar dit keer zijn ook Franny en Merel bezig. De twee vrouwelijke bewoners doorlopen verschillende oefeningen en Franny geeft de aanwijzingen. Kom op, Merel! Nog een keer, zegt Franny motiverend tegen Merel. Het lijkt erop dat Merel hierdoor blijft doorzetten. Samen komen ze de verschillende oefeningen door. Na de oefening met de elastiek heeft Merel even een pauze nodig. Ik zie echt dubbel, zegt Merel. De volgende keer moeten we misschien geen halve, maar een hele banaan eten, zegt de vrouwelijke bewoonster. Na een slok water gaan de twee weer verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *