Adriaan wil een statement maken, maar komt die wel aan bij de andere bewoners?

Adriaan wil een statement maken, maar komt die wel aan bij de andere bewoners?

Het valt Jessie direct op dat Adriaan niet tevreden is. De mannelijke bewoner loopt namelijk te piekeren en Jessie vraagt dan aan hem wat er aan de hand is. De mannelijke bewoner ontkent. Volgens Adriaan is er niets aan de hand, maar toch wil Jessie Adriaan steunen. Tot plots Adriaan uitlegt wat er aan de hand is. Gisteren heeft de mannelijke bewoner in de vergadering aangekondigd, dat het proefdierendag is en hij graag aandacht eraan wil schenken. De mannelijke bewoner wil duidelijk maken dat hij absoluut tegen dierproeven is en open staat om informatie met de andere bewoners te delen. Helaas heeft nog niemand Adriaan gevraagd om meer informatie en dat doet hem zeer. Hij vraagt zich af of hij überhaupt wel had moeten aankondigen dat het proefdierendag was. Jessie geeft juist aan dat het goed is. Ondanks dat het een gemixte samenleving in Utopia 2 is, moet Adriaan volgens Jessie juist zijn ideologie ter sprake brengen. De mannelijke bewoner is daarom trots op Adriaan, omdat hij het toch heeft gedaan. De mannelijke bewoner is wel blij met Jessie zijn woorden, maar hoopte toch op meer respons van de anderen bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *