Christel heeft weer nieuwe schilderijen gemaakt

Christel heeft weer nieuwe schilderijen gemaakt

Het atelier is al een tijd af en Christel kan daarom goed aan de slag met haar kunstwerken. Ze heeft sinds de opening van het atelier al heel veel kunstwerken gemaakt, maar nu komt Christel met een nieuwe reeks. Met een mal heeft de vrouwelijke bewoonster hartjes op verschillende doeken kunnen maken. Vandaag maakt ze de kunstschilderingen af. Ze spuit met een spuitbus met lak een beschermende laag over haar werken en zet als finishing touch haar handtekeningen op de schilderijen. Hiske komt even kijken en is trots op het werk van haar vriendin. Christel geeft aan dat ze haar kunst binnenkort op de Utopiaanse webwinkel gaat plaatsen. Wat vind jij van haar kunst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *