Gerrit en Jessie samen in een shirt, wat zijn de mannen van plan?

Gerrit en Jessie samen in een shirt, wat zijn de mannen van plan?

Gerrit, Jessie en Hiske lopen buiten rond en zijn in een lollige bui. Tot plots Jessie een voorstel doet. Wie wil er in mijn shirt? vraagt de mannelijke bewoner met een hoog stemmetje. Gerrit kijkt hem aan en besluit op het aanbod in te gaan. Hij gaat voor Jessie staan. Jessie doet zijn shirt deels omhoog en Gerrit gaat er nu bij in. De vrouwelijke bewoonster moet lachen. Ze vindt het er grappig uitzien, totdat de twee Hiske aankijken. Een korte stilte valt. Waah! schreeuwt Gerrit terwijl hij met open armen tegelijkertijd met Jessie op Hiske af rent. Nee, nee”, roept Hiske terwijl ze wegrent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *