Merel en Jessie speculeren over nieuwe koppels in Utopia 2

Merel en Jessie speculeren over nieuwe koppels in Utopia 2

Merel en Jessie gaan samen in de Utopiaanse tuin zitten. De twee bewoners hebben namelijk het idee dat er nieuwe koppels gaan ontstaan in Utopia 2 en speculeren over welk setje er zal opbloeien. De twee bewoners denken vooral na over Gerrit. Gerrit heeft namelijk nu al twee exen in Utopia 2, Shelley en Mylène. Toch denken de twee bewoners dat Gerrit binnenkort met Andrea zal eindigen. Zouden de twee bewoners gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *