Komt er een scheidingsmuur tussen de tattoo shop en de kapsalon?

Komt er een scheidingsmuur tussen de tattoo shop en de kapsalon?

Kaylee, Dylan en Erik staan in de tattoo shop wanneer Kaylee over de ruimte begint. Er moet een wand in, heb je het al gehoord buurman? Dylan legt uit dat dit nodig is voor de scheiding met de kapsalon en de rondvliegende haren. Blijf je wel lekker bezig antwoordt Erik. En vertelt verder dat ze nog wel een aantal platen hebben liggen die hij kan gebruiken. Wanneer Dylan aan de slag wil gaan, komt Brandon bij hem staan. Nou, dag kapsalon zegt hij. We gaan geen muur bouwen hoor, jammer dan. Dylan legt uit dat hij het wel wil gaan doen en zat te denken aan een kleine scheidingswand. Nou, dan wens ik je heel veel succes antwoordt Brandon. Ik ga je er niet bij helpen benadrukt hij. En stelt voor om morgen in de vergadering te zeggen dat de kapsalon uit de tattoo shop moet. Dat ene muurtje gaat echt niet het verschil maken eindigt hij.

Wat later zitten Dylan, Kaylee en Shelley in de tattoo shop wanneer de kapsalon ter sprake komt. Ik vind het een ideale oplossing om hier de kapsalon neer te zetten zegt Dylan. Het is voor jou fijn en voor je klanten. Maar als er wordt uitgezocht dat het mag, en nu ineens niet meer… Shelley knikt en hoopt dat dit niet het geval is. Ik vind dit vervelend benadrukt ze. Dylan begrijpt haar heel goed. Ik zou het zonde vinden als er dadelijk een muurtje tussen moet. En al zouden we het doen, is het dan wel oké? Dat is de vraag.

Enkele uren later staan Merel, Dylan en Kaylee op het terrein wanneer het muurtje in de tattoo shop ter sprake komt.We kunnen nu niet tegelijk knippen en tatoeëren legt Dylan uit. En stelt voor om een muurtje met cowboy deuren te maken en te kijken of het dan wel is toegestaan. Merel knikt maar denkt dat het belangrijker is dat de tattoo shop gaat lopen. Het tatoeëren gaat voor in mijn ogen. Kaylee denkt op haar beurt echter dat ze de wand beter wel kunnen maken, zodat ze het dan geregeld hebben. Maar in deze tijd dat jullie over het muurtje praten, hadden jullie je ook bezig kunnen houden met afspraken zegt Merel. Jullie kunnen ook in dezelfde agenda werken. Kaylee legt uit dat ze harder aan de tattoo shop hadden kunnen werken in het geval de kapsalon niet was verhuisd en het muurtje er niet hoefde te moet komen. Maar dat heeft er toch niets mee te maken zegt Merel. We hebben de spullen toch op het terrein, dus ik zie het probleem niet. Volgens haar zullen ze er geen dagen mee bezig zijn en had het muurtje al af kunnen zijn. Wanneer Merel weg is gelopen, praat het koppel na. Ik probeerde voor ons op te komen zegt Kaylee. Volgens haar heeft Merel niet goed uitgezocht of het muurtje er moet komen en is het nu ineens aan hun om dit op te lossen. En dat moet dan ook ineens snel, terwijl daar wel werk in gaat zitten. Volgens Dylan had Merel de verwachting dat ze dagelijks drie klanten zouden hebben. Dit is diva-gedrag. Hoe gaat dit gedoe aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *