Shelley ontkent dat ze iets met het naambordje te maken heeft, Gerrit speculeert verder

Shelley ontkent dat ze iets met het naambordje te maken heeft, Gerrit speculeert verder

Gerrit is achter gekomen dat er op zijn inwonersbordje een bril op zijn gezicht en twee grote voortanden getekend is. Hij is daarom alle anderen aan het ondervragen. Zo ook Shelley. Ik vind dit echt a-relaxt. Maar oké begint Gerrit. Zodra Jessie aan Shelley vraagt wat zij ervan vindt, legt Shelley uit dat ze het eerder kinderachtig van Gerrit vindt. Een doekje erover en het is weg zegt ze tegen Jessie. Wanneer Gerrit later met Shelley in gesprek is, raken de twee in een heftige discussie. Shelley ontkent dat ze er iets mee te maken heeft en heeft eigenlijk ook geen zin om hierover te praten. Gerrit daarentegen wil een lijstje maken en de dader hieruit opmaken. Er zijn een paar hoofdverdachten. Andrea, Shelley en Mylène begint Gerrit tegen Shelley. Dan mag je mij wegstrepen gaat Shelley in de aanval. Iets zegt me dat jij er iets van af weet gaat Gerrit verder. Shelley legt uit dat ze eerlijk zal zijn in het geval ze echt iets zou weten. Dit accepteert Gerrit niet als antwoord en gaat direct in de aanval. Dit doet schade aan je verkiezing omdat het gaat om hoe mooi je bent en ook om hoe mooi je karakter is. Het zou je niet sieren. Shelley reageert geschokt. Ik lieg niet schreeuwt ze uit. Na veel beschuldigingen trekt Gerrit een conclusie. Shelley weet er iets van af maar wil er niets over vertellen. En heeft het niet gedaan.

Gerrit, Hiske en Christel zitten nog wat later in de Mongoolse tent wanneer het naambordje ter sprake komt. De mensen die ik niet vertrouw zijn Andrea, Shelley en Mylène zegt Gerrit. Denken jullie dat Andrea er iets mee te maken heeft? Hiske en Christel denken na en kunnen zich nog wel iets herinneren dat ze een opmerking over het brilletje heeft gemaakt. Het heeft met vertrouwen te maken antwoordt Gerrit. Als dat gekwetst wordt, vind ik die persoon niet zo leuk voegt hij eraan toe. Volgens hem weet Shelley er ook meer van af. Ik ga hier gewoon mee door, ook als mensen het vervelend vinden. Iemand zit te liegen en ik kan er met mijn hoofd niet bij eindigt hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *