Andrea vraagt zich af hoe Gerrit aan zijn geld komt

Andrea vraagt zich af hoe Gerrit aan zijn geld komt

Andrea, Christel en Hiske staan in de Mongoolse tent wanneer Gerrit binnen komt lopen. Waar wil je eigenlijk je schilderij ophangen vraagt Christel. Gerrit denkt na. Dat komt wel goed, ik maak er wel iets moois van voegt hij eraan toe. Christel vraagt zich af of Hiske hetzelfde zou doen. Het is in eerste instantie niet iets wat in mij op komt zegt Hiske. Maar het is wel tof. Een mooi aandenken aan Utopia vervolgt ze. Gerrit knikt en legt uit dat hij het idee spontaan in hem opkwam. Maar wie betaalt dat vraagt Andrea. Ik reageert Gerrit. De nieuweling knikt en vraagt zich af hoe hij hier dan precies aan komt. Interessant. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *