Gerrit wil erachter komen wie er op zijn naambordje getekend heeft

Gerrit wil erachter komen wie er op zijn naambordje getekend heeft

Jessie is aan het werk wanneer Gerrit de boormachine komt lenen. Wat ga je maken vraagt Jessie nieuwsgierig. Niks antwoordt Gerrit. Maar er is op mijn naambordje gekliederd en ik wil weten wie dat gedaan heeft voegt hij eraan toe. Jessie begint te lachen. Heb je al een vermoeden vraagt hij. Gerrit knikt, maar legt uit dat hij iedereen langsgaat om het te vragen. Als niemand toegeeft, ga ik het morgen tijdens de vergadering vragen. Dan gaan we net zo lang zitten tot ik weet wie het heeft gedaan gaat hij verder.

Wat later lopen de  twee mannen naar het bordje toe. Maar dat is al heel lang toch of niet vraagt Jessie. Een brilletje. Zal dat Shelley zijn? Gerrit knikt en legt uit dat zij ook zijn vermoeden is. Toch ga ik eerst iedereen langs en ga pas als laatste naar haar toe gaat hij verder. Heeft iemand van jullie dit gedaan vraagt Gerrit wanneer hij Christel en Hiske ziet. De twee vrouwen schudden hun hoofd. Vorige week woensdag was dat al zo zegt Hiske. Maar ik weet niet wie het heeft gedaan benadrukt ze. Christel is het met haar eens en voegt toe dat ze weet hoeveel waarde Gerrit hecht aan zijn naambordje, omdat hij deze graag wil bewaren. Wanneer Gerrit bij Merel komt, vertelt Merel dat ze het echt iets voor Mylène of Shelley vindt. Franny denkt echter dat Andrea weet wie het heeft gedaan. Zal Gerrit erachter komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *