Hiske en Christel willen Adriaan op de kast jagen

Hiske en Christel willen Adriaan op de kast jagen

Hiske en Christel hebben vernomen dat Adriaan denkt dat zij hem leuk vinden. Hierop had Hiske het idee om Adriaan op de kast te jagen en er een statement over te maken. Sta je daar nog steeds voor open vraagt Hiske wanneer ze samen met Christel op een bankje zitten. Christel knikt. Laten we eens op een afstandje gaan staan en hem heel erg aanstaren voegt ze eraan toe. Hiske lacht en laat weten dat ze nog een ander idee had. We kunnen vanavond een bedje maken bij het water en Adriaan vragen om met ons daar te slapen. Of we pakken het bordje van zijn huisje en schroeven ‘m bij ons. Christel begint te lachen. Of we leggen gewoon een kleedje neer voor ons huisje eindigt ze. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *