Adriaan geeft zijn mening over mede bewoner Gerrit

Adriaan geeft zijn mening over mede bewoner Gerrit

Adriaan en Shelley zitten op het terrein wanneer Gerrit ter sprake komt. Hij is rechts en ik ben links zegt Adriaan. En hij is rood en ik ben blauw gaat hij verder. Shelley lacht. Dat hebben we gezien tijdens de bokswedstrijd voegt ze eraan toe. En vraagt zich af of de mannen het al hebben uitgesproken met elkaar. Er valt niets uit te spreken antwoordt Adriaan op zijn beurt. Ik hoef niet naar hem toe te gaan. Shelley vraagt zich af of Adriaan er open voor zou staan in het geval Gerrit naar hem toe zou komen om te praten. Adriaan denkt na. Ja, waarom niet? Maar eigenlijk maakt het me niet veel uit, want we zullen toch nooit beste vrienden worden eindigt hij. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *