Mylène is bang dat ze stemmen krijgt tijdens de stemronde

Mylène is bang dat ze stemmen krijgt tijdens de stemronde

Adriaan en Mylène zitten op het Utopia 2 terrein wanneer de stemmingen ter sprake komen. Ben je bang om veel stemmen te krijgen vraagt Adriaan. Mylène knikt. Ik denk wel dat er een kans is dat je op de bank komt gaat Adriaan verder. Maar van mij hoef je ze niet te verwachten benadrukt hij. Mylène legt op haar beurt uit dat ze zich een tijdje geleden er veel zorgen om maakte, maar dit nu minder is geworden. Als het zo is, dan is het zo. Ik doe mijn best en meer kan ik niet doen benadrukt ze aan het einde van het gesprek. Zijn de zorgen van Mylène terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *